2019-10-14 08:57

Alina BICA, fosta șefă DIICOT: Florian Coldea a fost în spatele filajului de la Paris

 |  09:36
Alina BICA, fosta șefă DIICOT: Florian Coldea a fost în spatele filajului de la Paris

Fosta şefă DIICOT, Alina Bica, a declarat în cadrul unei emisiuni, la România TV, că generalul SRI Florian Coldea a fost în spatele filajului ei și al Elenei Udrea de la Paris.

„Florian Coldea a fost în spatele filajului de la Paris. Cred că dumnealor au fost beneficiarii produsului de filaj. DNA avea mandat de interceptare din februarie 2015. În februarie 2015 eram pe mandat de interceptare luat de Kovesi. Ei ştiau ca merg la Paris. Florian Coldea trebuie să plece cum am făcut şi eu. Îl aştept în acelaşi loc unde am fost şi eu pe Florian Coldea”, a declarat Alina Bica.

„Florian Coldea ar fi trebuit să demisioneze din fruntea SRI încă din 2015, când două persoane publice au făcut denunţurile împotriva sa. Mă refer la denunţul Elenei Udrea şi al meu. Este un lucru public faptul că domnul Coldea a insistat să dau un verdict favorabil în dosarul lui Tender”, a declarat Alina Bica la România TV.

„Eu vreau sa merg la pușcărie cu Kovesi și Coldea sau sa stau în funcție cu Kovesi și Coldea”, a subliniat Alina Bica.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-13Parerea ta...

GRIG
13 Ian 2017

Day ptr ca Bica devenise periculoasa ptr DNA si sr i--neamurile lor
CROCODILUL FLAMAND
13 Ian 2017

CARE DINTRE CELE TREI MAR MOTE A FOST LA PARIS SA A VORTEZE PTR CA ERA GRAVID A CU BREAZU.......ALA BAL A PORTOKALA.............. .........1BICA........... ....2UDREA............... ....3TOPOLICEANCA........ .........CA LA ALBA-NEAGR A IN GARA.........AIA ARE AIA N-ARE CARE E CASTIGA TOARE....1-2-3.........1- 2-3........CARE MARMOTA A AVORTAT LA PARIS ...... .......INFORMATIE AJUTATO ARE..............UDREA SI BICA ERAU LESBIENE TRAIA U IMPREUNA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray