2020-07-14 04:19

O altă ambarcaţiune, cu aproximativ 100 de migranţi la bord, interceptată la 2 Mai

 |  12:47
O altă ambarcaţiune, cu aproximativ 100 de migranţi la bord, interceptată la 2 Mai

O ambarcațiune având la bord aproximativ 100 de migranți clandestini, ajunsă sâmbătă în apele teritoriale românești, a fost interceptată și preluată de efective navale ale Gărzii de Coastă. Din primele informaţii, refugiații provin din țările Orientului Mijlociu. O altă ambarcaţiune cu migranţi a fost depistată în largul mării vineri noapte, iar poliţiştii români de frontieră au cerut sprijinul autorităţilor din Turcia.

Ambarcațiunea cu migranți a fost interceptată de o navă din cadrul Grupului de Nave Mangalia în zona costieră a localității 2 Mai, în largul Mării Negre, și este escortată la cheul Gărzii de Coastă din Portul Mangalia.

"Deocamdată nu se cunoaște numărul exact al persoanelor de la bordul navei, nici naționalitatea lor sau portul de îmbarcare, dar după ce nava va acosta în siguranță vom efectua identificarea și triajul, împreună cu alți reprezentanți ai autorităților române. O altă ambarcațiune clandestină, cu migranți, a fost interceptată și reținută de colegii bulgari, tot în această dimineață", a declarat, pentru Agerpres, Ionela Păsat, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-09-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz