2020-04-09 04:32

Amenzi de aproape 40.000 de lei pentru taximetriști prinși cu nereguli în zona Gării de Nord

 |  14:25
Amenzi de aproape 40.000 de lei pentru taximetriști prinși cu nereguli în zona Gării de Nord

Poliţiştii locali au aplicat amenzi în valoare de 38.200 de lei, au reţinut două autorizaţii şi au sesizat autorităţile ilfovene pentru reţinerea altor şase în decurs de doar trei ore, acțiunea fiind parte dintr-o serie de altele asemenea, prin care se dorește "asigurarea unui cadru civilizat al activităţii taxi, astfel încât bucureştenii să poată beneficia de servicii de calitate"

Controalele au fost efectuate la sfârşitul săptămânii trecute, informează Poliţia Locală Bucureşti, pe pagina sa de Facebook. Acestea fac parte dintr-o serie de acţiuni de verificare a legalităţii în ce priveşte transportul public în regim de taxi şi de combatere a pirateriei.

"În decurs de numai trei ore, doar în zona Gării de Nord, poliţiştii locali ai Serviciilor Control Transporturi şi Circulaţie din cadrul D.G.P.L.C.M.B. au verificat documentele de transport aferente unui număr de 81 de taxiuri, 15 conducători auto fiind depistaţi cu nereguli. Fiindcă nu au putut prezenta documentele obligatorii necesare pentru desfăşurarea activităţii de taximetrie, cei în culpă au fost sancţionaţi conform Legii privind transportul în regim de taxi. Valoarea amenzilor a fost de 38.200 de lei, iar ca măsuri complementare au fost reţinute două autorizaţii taxi. În plus, inspectorii D.G.P.L.C.M.B. au sesizat autorităţile de autorizare din judeţul Ilfov pentru reţinerea altor şase autorizaţii taxi, iar Brigada Rutieră a fost sesizată în vederea aplicării suspendării dreptului de utilizare a unui autovehicul", a precizat sursa citată.

Poliţia Locală menţionează că acţiunile de acest tip vor continua până la "asigurarea unui cadru civilizat al activităţii taxi, astfel încât bucureştenii să poată beneficia de servicii de calitate"


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine