2020-01-28 15:09

Ana Birchall elimină oamenii lui Tudorel Toader de la Ministerul Justiţiei

 |  11:35
Ana Birchall elimină oamenii lui Tudorel Toader de la Ministerul Justiţiei

Ana Birchall face revoluţie la Justiţie. Ministrul interimar al Justiţiei a anunţat, luni, că a preluat atribuţiile unor secretari de stat şi a afirmat că sunt "lucruri normale" legate de activitatea curentă a Ministerului Justiţiei. "Atâta vreme cât eu răspund, este normal să ştiu cum se cheltuiesc banii, pe ce se cheltuiesc, cine semnează, pentru ce semnează, ce se avizează, ce nu se avizează", a spus Birchall. Ministrul interimar al Justiţiei a precizat că delegarea lui Bogdan Licu la şefia Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie are temei legal.

"Am decis preluarea atribuţiilor unor secretari de stat. În legătură cu acest aspect, este o decizie pe care eu am luat-o exact în momentul în care am preluat interimatul şi am preluat toate atribuţiile pe care eu le-am considerat necesare. Nu am făcut nimic altceva decât ce am făcut şi în februarie 2017 şi e un lucru de normalitate, având în vedere că eu răspund şi este absolut normal să ştiu pe ce se cheltuiesc banii, cum se cheltuiesc, cine semnează, pentru ce semnează, ce se avizează, ce nu se avizează, deci sunt lucruri absolut normale legate de buna desfăşurare a activităţii curente. Deci, absolut toate speculaţiile care au existat în ultima perioadă legate de acest aspect sper să fie clarificate”, a declarat Ana Birchall.

"În legătură cu delegarea procurorului general interimar, din cunoştinţele mele aceasta delegare are baza legală, legea 303/2004 modificată ulterior, în speţă articolul 7 Ordonanţa 92 din 2018. Dar, pentru că văd că persistă această nelămurire, mi s-a părut normal ca instituţia care a operat această delegare, în speţă CSM, să vină şi să clarifice aceste aspecte. Chiar am vorbit cu doamna preşedintă a CSM şi am rugat-o dacă consideră oportun ca CSM să facă această precizare. Mi s-a spus că au fost făcute precizările necesare acum ceva vreme", a spus Ana Birchall despre delegarea lui Bogdan Licu la Parchetul General.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-06Parerea ta...

MAFIA PSD
06 Mai 2019

Cucoana , de ce nu faci o ancheta in cadrul ministerului cu referire la plimbarile in strainatate a slugoiului tuDOREL in valoare de vreo 500000 euro din taxele si impozitele romanilor cinstiti si onesti. ??????? Borfașul tuDOREL a facut '' ocolul pamintului '' pe banii romanilor chiar pana in Malaezia !!!!!!!! Cine trebui sa verifice dezastrul lasat de NABABUL SLUGOI AL VOSTRU MAFIA PSD.
ANONIM
06 Mai 2019

ARUNCA PISICA DE LA UNUL LA ALTU . PROSTI SUNT DE VINA
ANONIM
06 Mai 2019

ARE EXPERIENTA SECRETARA LA GIOANA - MELESCANU , PLUS PONTA , ETC
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine