2019-10-20 22:58

ANCHETĂ declanșată de TVR după dezvăluirea SUMELOR cheltuite pentru festivalul Cerbul de Aur

 |  16:41
ANCHETĂ declanșată de TVR după dezvăluirea SUMELOR cheltuite pentru festivalul Cerbul de Aur

Televiziunea Română a anunţat joi, într-o notificare privind difuzarea informaţiilor cu caracter confidenţial din contractele comerciale încheiate de SRTv, că va face o anchetă administrativă complexă şi că va cere celor care au publicat sumele cheltuite pentru festivalul Cerbul de Aur 2018 să îşi dezvăluie sursele.

Mai multe publicații şi site-uri on-line au publicat în ultima vreme sumele cheltuite de Televiziunea Română pentru organizarea festivalului Cerbul de Aur, care a avut loc la finalul lunii august. Astfel, a fost făcut public un tabel cu firmele, prestaţia şi sumele primite. Este vorba despre onorariile artiştilor şi ale prezentatorilor, despre realizarea trofeelor, a conceptului scenografic şi închirierea de rulote pentru cabinele artiştilor, dar şi despre serviciile de producţie video şi de pază.

„În ultima perioadă, în spaţiul public au fost diseminate o serie de informaţii cu caracter confidenţial privind aspecte comerciale din contracte sau convenţii încheiate de SRTv cu partenerii săi. Având în vedere faptul că asemenea acţiuni reprezintă o expunere legală pentru SRTv, în considerarea dispoziţiilor legale şi regulamentare incidente, conducerea televiziunii publice va demara, în regim de urgenţă, o anchetă administrativă complexă, prin care să identifice persoanele care se fac vinovate de divulgarea informaţiilor confidenţiale către terţi”, se arată într-o notificare remisă agenției News.ro.

Totodată, reprezentanţii TVR „vor notifica publicaţiile care au diseminat informaţii confidenţiale, solicitând dezvăluirea surselor, motivat de expunerea legală a SRTv”, iar Societatea Română de Televiziune va demara o acţiune penală in rem privind infracţiuni de serviciu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-29Parerea ta...

ANONIM
30 Noi 2018

SUNT PE FELIE CU GASCA PSD SI FURA CIT VREA ,. NU LE FACE NIMIC , NICI DE BANI CHELTUITI
ANONIM
06 Dec 2018

Da da ,si chiar nu le face nimic Fura cat vrea ,sume mari si mici E mici dar e bune Cloca are oaua de aur Ei vrea sa aibe controlul
ANONIM
06 Dec 2018

Da nu le face ..sigur ...de bani cheltuiti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray