2019-08-17 13:57

ANCHETĂ la COLEGIUL unde mai multe eleve MINORE au mimat SEXUL ORAL la Balul Bobocilor

 |  10:25
ANCHETĂ la COLEGIUL unde mai multe eleve MINORE au mimat SEXUL ORAL la Balul Bobocilor

Colegiul Tehnic de Comunicaţii ”Augustin Maior” Cluj-Napoca a declanşat, miercuri, o anchetă după ce pe o reţea de socializare au fost postate fotografii de la Balul Bobocilor desfăşurat într-un club din oraş. În imagini se văd mai multe eleve, în genunchi, care mimează sexul oral prin decojirea unei banane pe care băieții o ţin între picioare, după care bananele sunt mâncate. Balul Bobocilor de la Colegiului Tehnic de Comunicaţii ”Augustin Maior” a avut loc în 20 octombrie într-un club situat în zona complexului studenţesc Hasdeu.

Directorul Colegiului Tehnic de Comunicaţii ”Augustin Maior” Cluj-Napoca, Doina Angela Roşca, a declarant că manifestarea respectivă nu a fost organizată de unitatea de învățământ pe care o are în subordine, iar la aceasta nu ar fi fost prezent niciun cadru didactic.

”Vom desfăşura o anchetă, o analiză, vom convoca Colegiul Profesoral. Vă pot spune că în numele acestei instituţii, sub egida acesteia nu a fost organizată nicio astfel de manifestare, nicio acţiune de gen Balul Bobocilor. La acea manifestare nu a participat sub nicio formă niciun cadru didactic şi noi de ani de zile nu organizăm în numele şcolii aşa ceva, părinţii ştiu, elevii ştiu. În mediul privat ce face fiecare... Am constatat de ani de zile că într-un mediu privat, într-un club privat, şcoala nu poata asigura paza şi ordinea, poate scăpa situaţia de sub control”, a spus pentru Mediafax Doina Roşca, care adaugă că rezultatele anchetei vor fi comunicate tot în cursul zilei de miercuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-10-25Parerea ta...

LEVST.
25 Oct 2017

Deci Marele Poet national avea dreptate si la acest capitol, mai bine de 10 ani in urma:"Sfantul Valentin si Preasfanta Vale Calugareasca ! Mi-e inima ranita de a lui dulce sageata, Se’ntampla orisicui,fie baiet, fie ca-i fata! Dar este ceva natural,uman, s’avem rezon, Desi arcasul, e ingerul asexuat,neutrul Cupidon! Chiar de e o nascocire, are sens…macar un pic, Se zice ca e orb, cu aripi roz si un pic cam pitic, Si cand incorda dansu’, arcu’ si trage cu sageata, De esti lovit, ti se ridica ca la pionieri, cravata! Iar pe codane,chiar daca au numai trei’spe veri, Cand el le sageteaza in zori sau in cazut de seri, Bujorii din obraji, se schimba iute, iute, in vapaie, Iara nebunele simtiri,navalitor, la inima le taie! Si doar de 13, nu le mai pasa de bunica sau mos carunt, Si sar in cascalete, una-doua!Le doare’n pais’pe! Punct! Iar liceenele din anul doi si trei, dar mai ales patru, Sunt tari si oricand pe pozitie… sa aranjeze patu’!..."/// E ziua cand barbatzii fac cadouri flori, bomboane si inele, Si toate doar c’un singur, unic scop: de’a se culca cu ele! Desi multzi zic ca este dragoste platonica…ce nerozie! Caci in curand vor recunoaste(‘n gand): Hipocrizie! Iar porumbitzele sfioase, incorsetate in butoni si nasturei, Si ele au pe lume acelasi singur, unic scop:a se culca cu ei! Si au sa recunoasca chiar din prima saptamana, Ca dragostea platonica e buna…doar de’i nebuna! (O mica paranteza:cam multzi berbeci si blande miele, Au inceput sa se marleasca intre ei si ele intre ele! Fara sa mai adaugam ca’n”iepoca” lui Wild Cliton, Mai toate Leano-Monicutzele canta la… saxofon! Cu care sunt d’acord, macar de cins’pe ori pe luna, Ca artele-in general-si muzica de jazz e tare buna!..."(de citit integral pe paginile Poezii. com , Religia in Romania, Pagina ateilor, Cronica Romania de azi( la art. apel pentru educatie!, etc.)
TONI BLAJINUL
25 Oct 2017

Am renuntat sa mai comentez pe Info Alert ,ESTE cat se poate de scarboasa aceasta pagina se pare ca lor le place ca hrana Viermi si spurcaciuni ,IMI este scarba sai mai vad si sai mai citesc.
LEVST.
27 Oct 2017

"...Aici insa el se imbarliga cu una moarta de nimphomanie adica boala cu doar unic tratament (!)/ O biata oitza a Domnului , ce’i behaia sa stea numai pe blana ei si’l alinta „Jenel cel duocent ” /Iara Jenel ii raspundea in limbi moarte,stravechi: „Oh,Nimpha,luatzi-ashi intre femurashe mutra, /Am sa te izbavesc,garantat ,ca’n secolul patru,era noastra,am practicat vartos din Kama Sutra ! /(Istoria insa ne spune ca chiar cu mult timp inainte ,chiar inainte de a fi fost Cleopatra si Anton, /La cuconitzele din toate paturile sociale,printzese si tesetoare, le placea bine,sa sufle in saxofon !)..."(Jenel, pe'o gura de Rai!)
CREATURI DROGATE
11 Noi 2017

POSTACI NEBUNI .....bleah...!
LEVST.
11 Noi 2017

Biblia:" Pana si nebunia lui Dumnezeu este mai de pret decat "intelepciunea" "oamenilor"!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray