2020-08-08 04:26

Andrei Chiliman, trimis în judecată. Primarul, acuzat de abuz în serviciu

 |  12:59
Andrei Chiliman, trimis în judecată. Primarul, acuzat de abuz în serviciu

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au dispus trimiterea în judecată a primarului Andrei Chiliman pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu. Dosarul vizează eliberarea unei autorizații pentru o terasă.

Au mai fost trimiși în judecată Petrică Marius Ionescu, director executiv al Direcției Utilități Publice din cadrul Primăriei Sector 1, și Georgiana Constantina Derdene, șef serviciu în cadrul Serviciului Utilități Publice din cadrul Primăriei Sector 1 București.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a precizat, într-un comunicat de presă, că în octombrie 2014, Andrei Chiliman, Petrică Marius Ionescu și Georgiana Constantina Derdene, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au emis o autorizație de funcționare pentru o terasă amplasată pe teren proprietate privată, prin care s-a autorizat ca o societate comercială să desfășoare activitate de alimentație publică în unitatea tip terasă, cu încălcarea Hotărârii Consiliului Local al Sectorului 1 nr. 181/28.11.2013.

Anchetatorii precizează că autorizația a fost eliberată de andrei Chiliman fără acordul unora dintre vecinii perimetrali direct afectați.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Sectorului 1 București.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-06Parerea ta...

L.T.P.
09 Oct 2015

Fals în declaraţii şi fals în acte. Regulă generală în Primăria sectorului 1 Bucureşti.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz