2020-06-04 07:36

Andrei Duban recunoaşte că s-a lăsat răsfăţat în salonul de masaj al lui DyAndy

 |  19:00
Andrei Duban recunoaşte că s-a lăsat răsfăţat în salonul de masaj al lui DyAndy

Actorul Andrei Duban a mers, ieri, laTribunalul Bucureşti pentru a depune mărturie în favoarea designerului DyAndy,judecat pentru proxenetism. Andrei Duban a recunoscut că s-a răsfăţat însalonul de masaj al designerului, dar neagă că ar fi plătit pentru serviciileunor prostituate în clubul de noapte al lui DyAndy. Dănuţ Pârvan, cunoscut cunumele de DyAndy, a compărut ieri în faţa Tribunalului Bucureşti, unde estejudecat pentru proxenetism.

Designerul Dănuţ Pârvan a fostcondamnat, în luna mai, la 4 ani de închisoare cu suspendarea executăriipedepsei, de către Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, după cum au declarat, înluna mai, surse din magistratură. Decizia a putut fi contestată la TribunalulBucureşti. Pe 6 noiembrie 2009, designerul Dănuţ Pârvan a fost trimis înjudecată, fiind acuzat că, sub acoperirea unui salon de masaj erotic, obţineabani din proxenetism, una dintre angajatele acestuia fiind minoră.

Prostituţiesub acoperire

Potrivit anchetatorilor, Dănuţ Pârvana fost trimis în judecată pentru infracţiunile prevăzute la punctele 1, 2 şi 3ale articolului 329 din Codul penal, respectiv îndemnul ori înlesnireapracticării prostituţiei sau tragerea de foloase de pe urma acesteia,recrutarea unei persoane pentru prostituţie ori traficul de persoane în acestscop, precum şi constrângerea la prostituţie. Articolul 329 punctul 3 din Codulpenal arată că, dacă îndemnul ori înlesnirea practicării prostituţiei sautragerea de foloase de pe urma practicării prostituţiei se face faţă de opersoană minoră, acuzatul riscă o pedeapsă de la 5 până la 18 ani deînchisoare. Judecătoria Sectorului 1 a decis, în data de 13 august 2009,arestarea preventivă a creatorului de modă Dănuţ Pârvan, în cazul căruiaanchetatorii au stabilit că, sub acoperirea unui salon de masaj erotic, obţineabani din proxenetism. El a fost eliberat în noiembrie 2009, instanţaimpunându-i să nu părăsească ţara.

Creatorulde modă le iniţia pe angajate în taina sexului

Instanţa Judecătoriei Sectorului 1Bucureşti arăta, în motivarea hotărârii prin care a dispus arestarea preventivăa creatorului de modă Dănuţ Pârvan, că acesta întreţinea relaţii sexuale cumasezele pentru a le "învăţa" şi "le iluziona" pe tineresub promisiunea unei cariere în lumea modei. Instanţa mai sublinia în motivareahotărârii că, în şapte luni, Dănuţ Pârvan a transformat un imobil de luxdintr-o zonă centrală a Bucureştiului, pe care îl ocupa fără forme legale,într-un "stabiliment" al prostituţiei, acţionând "elaborat şipremeditat pentru atingerea scopului propus, respectiv pentru obţinerea defoloase materiale". Mai mult, judecătorul a avut în vedere faptul că DănuţPârvan se prezenta drept creator de modă, oferindu-le tinerelor iluzia uneicariere în lumea modei, "carieră la care aspiră multe dintre acestea lavârsta adolescenţei, pentru ca, ulterior, să le introducă într-o lumepromiscuă, a prostituţiei, afectându-le pe termen lung starea psihică".

200de lei pentru masaj, 500 de lei pentru servicii sexuale

Totodată, instanţa a apreciat că,fiind coordonatorul întregii reţele din acea clădire, a fost necesar ca Pârvansă fie scos din mediul în care trăia şi izolat pentru anihilarea reţelei pe carea creat-o. Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 au începutcercetările în acest dosar în baza plângerii proprietarului clădirii pe care ofolosea ilegal Dănuţ Pârvan. Potrivit anchetatorilor, patru angajate alesalonului Sexyland, administrat de Pârvan, ar fi primit de la clienţi 200 delei pentru masaj şi 500 de lei pentru servicii sexuale. Femeile îi plăteau oparte din aceste sume lui Dănuţ Pârvan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-07-16

Mai multe imagini:
Andrei Duban recunoaşte că s-a lăsat răsfăţat în salonul de masaj al lui DyAndy
zoom
Andrei Duban recunoaşte că s-a lăsat răsfăţat în salonul de masaj al lui DyAndy
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine