2020-07-10 10:34

Angajat al ISU Bucureşti, anchetat după ce a cultivat CANNABIS într-o locuinţă închiriată

 |  14:54
Angajat al ISU Bucureşti, anchetat după ce a cultivat CANNABIS într-o locuinţă închiriată

Un angajat al ISU Bucureşti este anchetat de DIICOT. El este suspectat că a cultivat cannabis într-o locuinţă închiriată într-un sat din judeţul Giurgiu. Alături de angajatul ISU Bucureşti, alte patru persoane suspectate au fost duse la audieri.

”La data de 21.06.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Giurgiu împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu au efectuat 4 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Giurgiu, la domiciliile unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri de risc. În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada mai 2019 – iunie 2020, mai multe persoane, printre care şi un angajat ISU Bucureşti, au iniţiat un grup infracţional în scopul dezvoltării de culturi de cannabis. În acest sens, au achiziţionat o locuinţă în satul Vlad Ţepes, comuna Comana, pe care au amenajat-o atât în interior, cât şi la exterior, în vederea înfiinţării respectivelor culturi”, anunţă DIICOT.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite o cultură indoor de cannabis formată din 504 plante de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare, precum şi bunuri utilizate la dezvoltarea culturii ( ventilatoare, lămpi, butelii de CO2, nutrienti, etc.), iar în curtea aceluiaşi imobil au mai fost identificate încă 25 de plante aflate în vegetaţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz