2020-07-04 00:23

ANI a găsit încă 10 foști și actuali aleși locali în stare de INCOMPATIBILITATE. Vezi cine sunt cei vizați și despre ce localități este vorba

 |  16:08
ANI a găsit încă 10 foști și actuali aleși locali în stare de INCOMPATIBILITATE. Vezi cine sunt cei vizați și despre ce localități este vorba

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese de natură administrativă, precum și indicii privind existența conflictului de interese de natură penală în cazul a 10 foști și actuali aleși locali.

Printre edilii aflați în incompatibilitate se numără primarul comunei Greci (Tulcea), Sorin Vals, fostul primar al comunei Cămărzana (Satu Mare), Vasile Bâle, fostul primar al comunei Șimnicu de Sus (Dolj), Jana Fulga, viceprimarul comunei Agapia (Neamț), Mihai Vasiliu, și fostul viceprimar al orașului Băicoi (Prahova), Silviu Eugen Fenic, potrivit unui comunicat al ANI.

Agenția a mai constatat starea de incompatibilitate și pentru fostul viceprimar al municipiului Pașcani (județul Iași), Vasile Axinte, fostul viceprimar și actual consilier local al comunei Răcășdia (județul Caraș-Severin), Ștefan Florin Judea, consilierul local în cadrul CL al comunei Desești (județul Maramureș), Viorel Țintaș, fostul consilier local în cadrul CL al orașului Corabia (județul Olt), Ionela Nicoleta Gherghița, și fostul consilier local în cadrul CL al comunei Jibert (județul Brașov), Arpad Pipei.

"Persoanele au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoanele evaluate au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare", se arată în comunicatul citat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz