2020-04-08 12:49

Apar tot mai mule containere ilegale cu gunoi din Anglia

 |  07:05
Apar tot mai mule containere ilegale cu gunoi din Anglia

La doar o zi după ce au depistat încă un container plin de deşeuri, care se adaugă celor 25 descoperite în terminalele din portul Constanța și din Chitila, (într-o acţiune despre care v-am povestit ieri), iată că astăzi (18 martie 2020), polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, alături de comisari din cadrul Comisariatului General al Gărzii Naţionale de Mediu, au identificat încă un lot de 7 containere pline cu deşeuri, în terminalul din Portul Constanța Sud Agigea. Împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud Agigea, a avut loc verificarea fiecărui container în parte, atât din punct de vedere al conţinutului cât şi al actelor legale de însoţire.

Din documente rezultă că, aceste 7 containere, nu sunt în legătură cu cele 26 găsite până acum, deşi țara de provenienţa este tot Marea Britanie. Actele de însoţire erau completate defectuos, anexele incomplete şi scrise cu pixul la rubrica “tipul deşeului”.

În urma cercetărilor a reieşit că „marfa” era destinată unei societăţi din localitatea Popeşti –Leordeni, jud. Ilfov, care are ca obiect de activitate reciclarea deşeurilor.

În consecinţă, ca şi în celelalte cazuri similare care au vizat transferul ilegal de deşeuri, comisarii Gărzii Naţionale de Mediu au dispus interzicerea

intrării pe teritoriul României a deşeurilor respective, acestea fiind reintroduse în container pentru a fi expediate în țara de origine.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-19

Mai multe imagini:
Apar tot mai mule containere ilegale cu gunoi din Anglia
zoom
Apar tot mai mule containere ilegale cu gunoi din Anglia
zoom
Parerea ta...

HAZNA
19 Mar 2020

Aha . Din Voluntari
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine