2019-10-16 02:57

UPDATE. Alexandru Arșinel a dat declarații la DIICOT. Ce a spus actorul la ieșirea de la AUDIERI

 |  10:23
UPDATE. Alexandru Arșinel a dat declarații la DIICOT. Ce a spus actorul la ieșirea de la AUDIERI

Alexandru Arşinel a fost joi audiat timp de patru ore de procurorii DIICOT.

UPDATE 13.59. "Am încercat, în măsura amintirilor, să răspund procurorilor. Asta nu înseamnă că sentimentele mele faţă de medicul Lucan s-au schimbat. Rămâne un om pe care îl voi aprecia şi îi voi purta recunoştinţă", a afirmat Arşinel la ieșirea din sediul DIICOT.

Audierea are loc în dosarul medicului Mihai Lucan. Actorul a fost acuzat că ar fi beneficiat de tratament preferenţial din partea profesorului Lucan, în 2013, când a fost supus unui transplant renal, la câteva zile după ce a fost trecut pe lista de aşteptare a bolnavilor.

Alexandru Arşinel a fost operat de Mihai Lucan în anul 2013. Actorul este audiat în calitate de martor în dosarul cu pricina

Cu o zi în urmă, la DIICOT a fost audiat, tot în același dosar, și primarul Clujului, Emil Boc, și el client al medicului Lucan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-11Parerea ta...

TO : ARSINEL
12 Ian 2018

STAI CU RINICHIUL DOBINDIT PESTE RIND , DAR FA-NE O FAVOARE , DISPARI . SINTEM SATUI DE " GLUMITZELE " TALE STUPIDE , GEN CASA DE CULTURA A SINDICATELOR . STELUTA NU MAI E , EA I-TI RIDICA PUTZIN NIVELUL . AZI , ESTI DOAR UN CABOTIN , O DARAPANATURA JALNICA BAI "maestre" . LA TANASE TE URASC TOTI , ACTORI SI PUBLIC DE ASEMENEA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray