2019-10-22 09:06

Asociaţia Colectiv, REPLICĂ DURĂ pentru primarul FIREA: Nu suntem plătiţi de SOROS, ne-aţi omorât copiii

 |  10:16
Asociaţia Colectiv, REPLICĂ DURĂ pentru primarul FIREA: Nu suntem plătiţi de SOROS, ne-aţi omorât copiii

Reprezentanţii Asociaţiei Colectiv GTG 3010 anunţă că săptămâna viitoare vor transmite Primăriei Capitalei şi primăriilor de sector solicitările oficiale ale asociaţiei de a participa la toate şedinţele de consiliu ale administraţiilor locale din Bucureşti, spunând că de un an şi opt luni, de la tragedia din Clubul Colectiv, aşteaptă, fără rezultat, o schimbare.

"Înţeleg că au apărut probleme serioase la şedinţele de consiliu ale primăriilor din Bucureşti. Primarii vor să îşi facă treaba, dar organizaţii răuvoitoare, plătite de Soros, vor să întrerupă bunul mers al şedinţelor de consiliu", este mesajul ironic postat, joi seară, pe Facebook, de către preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, al cărui fiu, Alexandru, a murit în incendiul produs în Clubul Colectiv în 30 octombrie 2015.

El spune că Asociaţia Colectiv GTG 3010 doreşte să participe la şedinţele de consiliu ale tuturor celor şapte primării din Capitală pentru că de un an şi opt luni aşteaptă să vadă o schimbare, însă vede doar "gropi, mizerie, aglomeraţie şi circ", iar între timp a mai avut loc un incendiu într-un club.

"După marea tragedie din Clubul Colectiv, am aşteptat schimbarea şi ne-am ales cu un nou incendiu în Clubul Bamboo. (...) Vrem să vedem în acţiune aleşii noştri, pe cei care au spus că vor schimba Bucureştiul. Noi nu suntem plătiţi de Soros, nu suntem plătiţi de stat. Nouă ne-aţi omorât copiii. Vrem să vă vedem cum munciţi, doamnă Firea, domnilor primari de sectoare.  Săptămâna viitoare veţi primi solicitările oficiale ale Asociaţiei Colectiv GTG 3010 de a participa la toate şedinţele de consiliu ale celor şapte primării din Bucureşti", adaugă Eugen Iancu, potrivit News.ro.

Şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a fost întreruptă, joi, în urma unui scandal izbucnit după ce poliţiştii locali au împiedicat accesul mai multor cetăţeni, inclusiv reprezentanţi ai societăţii civile, care au vrut să intre la şedinţă. La sediul Primăriei au sosit un echipaj de Poliţie, dar şi un echipaj SMURD, după ce reprezentanţii municipalităţii au susţinut că trei poliţişti locali ar fi fost răniţi în busculadă.

Scandalul a izbucnit după ce mai multor bucureşteni care au venit să participe la şedinţă le-a fost interzis accesul în sală, pe motiv că nu mai există locuri. Cei aproximativ 20 de oameni veniţi să participe la şedinţa CGMB au fost ţinuţi la uşă peste o oră şi jumătate, timp în care au existat îmbrânceli cu poliţiştii locali şi cu angajaţi ai primăriei.

Primarul general Gabriela Firea a părăsit sala de şedinţe a CGMB în timpul scandalului, ea având imediat o intervenţie telefonică la Antena 3, în care a spus că, în urma incidentelor, trei poliţişti locali au fost răniţi, drept pentru care vor fi făcute plângeri penale.

Firea a susţinut că incidentele au fost "o acţiune organizată, concertată şi au avut o strategie în spate". ”Când am văzut ambuscada, eu m-am ridicat în picioare şi am vrut să mă retrag, iar tot acest grup violent şi agresiv se îndrepta spre mine, deci eu eram cea vizată. Se dorea probabil linşarea primarului general, dar au fost împiedicaţi să ajungă în proximitatea mea. Îmi pun întrebarea: mai pot să vin la serviciu să-mi desfăşor activitatea sau trebuie să umblu cu SPP, bodyguarzi să mă apere de trei ONG-uri finanţate de Soros?”, a spus Firea, susţinând că ia în calcul să solicite protecţie din partea SPP.

Joi seară, Primăria Capitalei a transmis un comunicat de presă în care susţine că responsabili pentru aceste incidente sunt consilierii USR, împotriva cărora au fost depuse plângeri, aceştia urmând să fie citaţi în faţa Comisiei Juridice şi de Disciplină a Consiliului General. Municipalitatea a mai anunţat că cei trei poliţişti locali care ar fi fost răniţi în urma incidentelor au depus plângeri penale împotriva "agresorilor”, dar şi că "pentru a se elimina orice suspiciuni privind restricţionarea accesului cetăţenilor prin ocuparea locurilor în sală de către angajaţi ai Primăriei Capitalei", locurile pentru aceştia vor fi "clar delimitate" începând de la următoarea şedinţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-09Parerea ta...

FIREA FELATIA DE ILFOV
09 Iun 2017

Iepuroaica FI-REA ramane gravida nonstop ca mama prostilor...si face cate 10 puradei deodata ca sa completeze golul..o sa munceasca intens pe centura cu soferii de TIR
TAUTU MARIN
09 Iun 2017

Drogatii homalai vor haos !Sa va fereasca Domnul de mania noastra a bucurestenilor cei care am votat primarul actualSa va fereasca sfantul !Venim si vom face carnagiu a TI INTELES DROGATILOR ?
DANILA LAURENTIU
09 Iun 2017

LESBY ! ati fost prinse cu gandurile voastre perverse si acum o dati la intors !rusine sa vafie !
PE CENTURA NU MERG
09 Iun 2017

decat drogatele lesby asa cum este ma ta
SOROS
10 Iun 2017

LESBIENELE DE LA ONG UL usr DAU NAVALA SA O VADA PE D NA FIREA Sunt in calduri iar hormonii nu le dau pace Atunci cand a fost scandalul la primaria capitalei drogatele astea erau cu ochii bulbucati si voiau sa sara pe d na Firea sa o mozoleasca PRINDETI LE SI DUCETILE LA SPITAL PANA NU E PREA TARZIU
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray