2019-11-15 03:01

Au FURAT bancomatul cu 600.000 de lei în el

 |  12:23
Au FURAT bancomatul cu 600.000 de lei în el

Polițiștii din Timiș caută autorii unui furt de bancomat care conținea 600.000 de lei, evenimentul având loc în zona aeroportului Timișoara. Locaţia? Sediul unei firme de curierat.

"Persoane neidentificate încă au pătruns prin efracție în sediul unei societăți comerciale în noaptea de miercuri spre joi, de unde au sustras un bancomat cu 600.000 de lei", a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Poliției Timiș, Ionuț Bocancea.

Din primele date, se pare ca atacatorii au ştiut că în seif se află o sumă importantă de bani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvâraşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii efectuând cercetări la această oră pentru identificarea autorilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-04-06Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Grecii votează la bancomat Dintr-o țară veche membră a Uniunii Europene, mai exact din 1981, și parte integrantă a zonei euro, din 2001, Grecia riscă să devină, până la finalul acestui an, un „no man’s land” economic și social. Falimentul, care acum pare inevitabil, va fi dureros și va reîntoarce Grecia la statutul de stat balcanic sărac, măcinat de șomaj, lipsit de resurse și de orice credibilitate externă. Cei care insistă populist pe faptul că grecii nu au ce pierde, pentru că și în prezent situația economică este proastă, vor putea constata curând diferențele
28 Iun 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray