2019-10-23 03:33

Au încercat să treacă FRONTIERA cu şase kilograme de HEROINĂ ascunse în bancheta maşinii. Cine sunt SUSPECŢII

 |  13:01
Au încercat să treacă FRONTIERA cu şase kilograme de HEROINĂ ascunse în bancheta maşinii. Cine sunt SUSPECŢII

Poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit peste 6 kg de heroină în maşina a doi cetăţeni bulgari. Drogurile fiind ascunse în lateralele banchetei din spate a autovehiculului.

"În data de 23.03.2018, în jurul orei 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Volvo înmatriculat în Bulgaria, doi cetăţeni bulgari, în vârstă de 24, respectiv 26 de ani. Acţionând în baza unei analize de risc, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului. Astfel, poliţiştii de frontieră au depistat, într-un spatiu special amenajat în lateralele banchetei din spate , 12 pachete, în greutate de aproximativ 500 grame fiecare, ce conţineau o substanţă maronie, suspectă a fi heroină", se arată într-un comunicat de presă al poliţiei de Frontieră.

Cei doi suspecţi au fost preluaţi de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii întregii activităţi infracţionale.

În urma cercetărilor preliminare efectuate de autorităţile bulgare, acestea au informat că a rezultat cantitatea totală de 6203 grame, iar în urma testelor efectuate a rezultat că substanţa este heroină.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-24Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
24 Mar 2018

heroina e cea mai mare porcarie cine aduce asa ceva ar trebui spanzurat de limba pana spune tot//o gramada de copii s-au dus dracului de la porcariile astea,si-au nenorocit familiile si au devenit in final infractori hoti talhari criminali//probabil ca si situatia de acum din Craiova explica de ce se cauta acolo asemenea otrava,ptr ca bulgarii nu aduceau asa ceva daca nu exista cerere din partea consumatorilor//Din cate stiu toti banditii astia sunt de obicei protejati la nivel inalt si nu patesc nimic
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray