2019-06-19 06:55

Au plecat la BISERICĂ și au ajuns la SPITAL. Șase FEMEI au căzut în albia unui râu după ce o punte a cedat

 |  11:42
Au plecat la BISERICĂ și au ajuns la SPITAL. Șase FEMEI au căzut în albia unui râu după ce o punte a cedat

Șase femei au fost rănite, după ce o punte s-a rupt iar acestea au picat de la patru metri în albia unui râu Victimele au fost preluate de ambulanţe, fiind duse la spital, în urma incidentului petrecut joi dimineață în localitatea buzoiană Tisău, scrie News.ro.

La momentul incidentului, pe puntea peste pârârul Valea Tisăului se aflau şase femei care se întorceau de la biserică. Puntea s-a rupt, iar toate cele şase femei au căzut în albia pârâului, de la o înălţime de aproximativ patru metri.

Potrivit medicilor, trei dintre femei au suferit fracturi şi sunt în stare mai gravă, iar celelalte trei au diverse traumatisme, după ce s-au lovit de pietrele din albia pârâului, fiind duse şi ele pentru investigații la Spitalului Judeţean Buzău.

Reprezentanţi ai Poliţiei au deschis o anchetă în acest caz. Va fi trasă la raspundere în acest caz și Primăria Tisău, instituţie care are în administrare puntea. Localnicii spun că puntea are o vechime de cel puţin 50 de ani, timp în care s-au făcut doar mici reparaţii la calea de rulare, dar niciodată nu a fost înlocuit sistemul de susţinere.

Foto: hailadorna.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-14Parerea ta...

LEVST.
14 Dec 2017

e clar ca veneau de la bal asa ca nici proverbul cu "ori la bal, ori la spital" , nu mai este veridic, aici trebuie sa fie mana domnului, sau macar un deget, precis ca aceste femei nu au platit taxa de iesire, sfanta zeciuiala...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray