2020-07-15 15:57

AUDIO: Dragnea despre lupta anticorupție la un post elvețian: ”Bullshit”

 |  00:11
AUDIO: Dragnea despre lupta anticorupție la un post elvețian: ”Bullshit”

Liderul PSD Liviu Dragnea a refuzat joi sa renunoasca declaratia facuta pentru postul elvetian SRF (Televiziunea si Radioul Elvetian)in care a spus, intrebat despre lupta anticoruptie, ca vrea sa vorbeasca despre viitorul Romaniei, nu despre "acest bullshit". In momentul in care un reporter a difuzat inregistrarea interviului, Dragnea a raspuns: "Nu facem jocul cu pixelul albastru".

Liviu Dragnea a fost intrebat joi, in conferinta sustinuta impreuna cu premierul Sorin Grindeanu dupa, daca , in opinia sa "lupta anticoruptie e un <>""Eu nu am spus asa ceva", a raspuns Dragnea, completand, la observatia ca discutia a fost inregistrata, ca nu stie "ce au facut si ce au montat".

Postul elvetian SRF (Televiziunea si Radioul Elvetian) a publicat, joi, un articol intitulat "Devine Romania o republica bananiera in Europa?", in care este citata si o declaratie oferita de Liviu Dragnea jurnalistilor elvetieni inainte de alegeri, potrivit News.ro. Intrebat despre lupta anticoruptie, Liviu Dragnea spus ca vrea sa vorbeasca despre viitorul Romaniei, nu despre "acest bullshit". Articolul publicat de presa elvetiana se refera la protestele din Romania din cauza OUG privind modificarea legilor penale.Jurnalistul elvetian Urs Bruderer, cel care semneaza articolul, comenteaza faptul ca o decizie a Guvernului risca "sa lase in aer" 2.000 de dosare de coruptie, masura care nu este sustinuta in totalitate nici macar in partidul de guvernamant. Liderul social-democratilor, si "omul puternic" din spatele Guvernului, "nu a fost interesat de coruptie inainte de alegeri", ci dorea sa vorbeasca despre viitorul Romaniei, "nu despre prostii precum coruptia", se mai precizeaza in articol. Ei citeaza o conversatie avuta cu Liviu Dragnea inainte de alegeri la Radio SRF."Vreau sa vorbesc despre viitorul Romaniei, nu despre astfel de bullshit", ar fi spus Dragnea, pentru SRF.

Ascultă AICI interviul cu Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-03Parerea ta...

LASCARICA
03 Feb 2017

NU TRAGE DOM SEMACA............PRRRRRRR-POK-POK-POK AH UN FLEAC,M-AU CIURUIT
HAZNAUA EUROPEI SI LUMI
03 Feb 2017

TE SCALPEAZA , ITI TAIE MUSTATA , COLEGI DIN PDSR CIT DE CURIND . AI DISTRUS PARTIDUL CU HOTI TAI . LA FEL CA OPREA , NASTASE , PONTA , ILIESCU . TILHARULE BANDIT DE TELEORMAN CIORDITOR DE BRAZILIA . AI DISTRUS PARTIDUL MINCINOSULE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz