2020-07-09 05:21

AUDIO. Înregistrări ULUITOARE din ședința PSD. Ce le promite Dăncilă parlamentarilor

 |  20:40
AUDIO. Înregistrări ULUITOARE din ședința PSD. Ce le promite Dăncilă parlamentarilor

Newsweek România a intrat în posesia unei înregistrări audio în care premierul Dăncilă poate fi auzită cum îi șantajează voalat pe parlamentarii PSD. Premierul Viorica Dăncilă și ministrul Daniel Suciu, de la Dezvoltare, încearcă să-i momească pe parlamentarii PSD cu bani proveniți din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), cu condiția să nu treacă moțiunea de cenzură.

În cuvântare pe care le-a ținut-o parlamentarilor PSD, premierul Viorica Dăncilă a spus că miza moțiunii de cenzură este foarte mare.

„Miza nu este neapărat un post de prim-ministru. Mizele sunt mult mai mari. Mizele sunt legate de dosare, de secția specială, de numirea procurorilor. Sper că nu vreți să ne întoarcem… și mulți din această sală știu la ce m-am referit. De fapt, asta este miza. Nu vă imaginați că au ca și miză ocupare unor posturi de miniștri pentru care nu au nici un program. Ce să pună în loc? Ce să facă?”, a spus Dăncilă, conform Newsweek.

Ministrul Daniel Suciu și-a adus aminte că nu a mai trecut de mult pe la grupul PSD, dar le-a vorbit în calitate de simplu deputat: „Nu vreau să vorbesc despre trădare și nici despre trădători”.

După ce s-a văitat și le-a plâns de milă colegilor de partid, Suciu le-a vorbit în calitate de ministru al Dezvoltării: „Vreau ca toți care nu au plecat și nu au cedat și nu s-au lăsat păcăliți, vreau să simtă că votul lor contează. Vreau, ca în special, în special, atunci când discutăm, de exemplu, de proiectul de buget pe anul viitor, vreau ca ai mei colegi deputați pentru județele lor să aibă un cuvânt de spus. Și eu sunt garanția că lucrurile se întâmplă (...)”.

Întrebată ce se întâmplă cu PNDL, premierul Dăncilă a anunțat că vineri, la ședința de Guvern, vor fi alocați banii necesari pentru program: „Dacă pică Guvernul, atunci trebuie să le explicăm primarilor de ce a picat guvernul. Deci, vineri, am găsit deja resurse să alocăm banii pentru PNDL. Am promis un lucru: până la sfârșitul anului toate facturile pe PNDL vor fi achitate, chiar dacă valoarea este dublă față de anul trecut."

Mai mult, Dăncilă le-a explicat parlamentarilor că miza acestei moțiuni o reprezintă dosarele, secția specială și numirea procurorilor.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-08

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

ULTIMA ORĂ: Dan Nica, RESPINS pentru funcția de comisar european

Dan Barna e CONVINS: Vrem alegeri anticipate după moțiune

Parlamentarii PSD, CONVOCAȚI de urgență înaintea moțiunii de cenzură

Mihai Fifor lansează un avertisment dur: Opoziția dorește disponibilizări în masă, impozitarea pensiilor și creșterea facturilor la utilități
Parerea ta...

DIN BELșUG AVEM BANI
08 Oct 2019

Bani pentru hrana și alocațiile de copii nu exista, Bani pentru mărirea salariilor minime Nu exista, pentru studenți Nu exista pentru sănătate Nu exista, cămine de bătrâni Nu exista, etc. ( Dar bani pentru mita si furat este din belșug ) Organe de control NU EXISTA ?
ANCA TUDOR
09 Oct 2019

Doresc sa atrag atentia asupra unui lucru demn de admirat la D-na Premier (recunosc, personal mie mi-a scapat, noroc ca o colega din institutia in care lucrez a facut respectiva remarca). Iata citatul distinsei mele colege, aprobat de un grup de doamne cu studii superioare prezente la momentul in cauza: "ESTE ABSOLUT REMARCABILA TINUTA IMPECABILA A DOAMENI PREMIER. FARA NICI O CUTA, TOTUL E NETED, ABSOLUT IMPECABIL!" Asa si trebuie sa fie, in opinia mea, caci tinuta Doamnei Premier reflecta LIPSA DE CUTE de pe intregul distinsei Doamne, ENCEFAL, nu credeti?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz