2019-10-14 13:49

Augustin LAZĂR îi desființează pe autorii ORDONANȚELOR: „Au subestimat IQ-ul românilor!”

 |  19:14
Augustin LAZĂR îi desființează pe autorii ORDONANȚELOR: „Au subestimat IQ-ul românilor!”

Proiectul de grațiere poate duce la ieșirea din pușcărie a unor infractori periculoși, inclusiv criminali, iar cei care au avut un interes al lor și l-au pus deasupra interesului public nu s-au gândit la cei care au pedepse pentru omor, pentru fapte foarte grave și ar putea beneficia de această dispoziție, avertizează procurorul general, Augustin Lazăr, într-un interviu pentru Ziare.com

„Cei care au inițiat acest montaj, cu un paravan în fața unui interes ocult, au subestimat IQ-ul românilor și al presei de investigații, care imediat a arătat adevăratele interese", spune procurorul general.

Augustin Lazăr a explicat efectele devastatoare ale proiectului asupra unor infracțiuni esențiale, dar și prin eliminarea denunțului: "Dacă eliminăm acest instrument, legea tăcerii se va reinstaura. Iată unde vor sa ajungă dumnealor!".

„Ieri, la CSM am aflat despre existența celor doua proiecte de OUG. Și am rămas surprins în contextul în care grațierile colective sunt dispuse prin lege organică, iar noi am aflat de un proiect de OUG. Nu am înțeles bine urgența unui asemenea demers și cu atât mai puțin lipsa de transparență. De pe o zi pe alta, am aflat că se pun în discuție în Guvern două proiecte de acte normative”, spune el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-19Parerea ta...

MăGAR
19 Ian 2017

Da ,mai augustine....De turmă...Ptr 30 de lei sta sa înghețe și apoi da 200 pe medicamente FARA DENUNTURI SI SANTAKE SUNTETI NIMENI IN DRUM....SINGURI NU PUTETI DEPISTA NIMIC Despre prevenție ai auzit ??? Ce ai făcut să previi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray