2019-11-22 18:00

Augustin Zegrean, fost șef CCR, despre cazul de la Caracal: "Cu tancul puteau intra în casa aia, dacă voiau"

 |  20:03
Augustin Zegrean, fost șef CCR, despre cazul de la Caracal: "Cu tancul puteau intra în casa aia, dacă voiau"

Fostul șef al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, a vorbit, luni după-amiază, la B1 TV, despre cazul de la Caracal și despre acțiunea polițiștilor și a procurorului, care au așteptat, până la șase dimineața, să intre în curtea criminalului Gheorghe Dincă, care a ucis două fete, pe Alexandra și pe Luiza.

"Cu tancul puteau intra în casa aia, dacă voiau. Nimeni nu-i oprea și nimic nu le interzicea să facă asta. Când aud atâtea scuze și atâtea judstificări idioate, mâ înspăimânt.

într-un fel este explicabil. Știți câtă școală face un agent de poliție astăzi? Zece luni, din care patru luni practică în stradă. Deci se duc la școala de poliție și după zece luni, îi îmbracă în polițiști și îi trimit în stradă să ne apere.

Este inadmisibil. Este încă o rușine mare pentru statul român, pentru instituțiile care permit să se întâmple așa ceva. (...)

Nu legea este problema aici, ci cei care o aplică și nu o cunosc", a spus Augustin Zegrean, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-29Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BONTON
05 Aug 2019

Dar o rusine si mai mare esti tu cu al tau basescu si cu erata voastra ,borfasule Bai laba trista Siktir chior batran !
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Hai cu decizia politică Președintele CCR Augustin Zegrean e de părere că modificarea legislației electorale în sensul reintroducerii celor două tururi la alegerea primarilor ar fi posibilă. În opinia lui se poate face și cu mai puțin de un an înaintea scrutinului, pentru că recomandarea Comisiei de la Veneția este doar o recomandare. Zegrean a spus apăsat că este nevoie doar de o decizie politică în acest sens și legea poate fi modificată
20 Ian 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray