2020-01-28 15:23

Avem probele: Preşedintele PSD diaspora, deputatul Cătălin Rădulescu, fals şi uz de fals în instanţă, ca să plece din țară!

 |  21:01
Avem probele: Preşedintele PSD diaspora, deputatul Cătălin Rădulescu, fals şi uz de fals în instanţă, ca să plece din țară!

Marius Florian

Dezvăluirile din PUTEREA despre aventurile erotice imaginare ale deputatului Cătălin Rădulescu au atras altele, care arată impostura și apetența infracțională a președintelui PSD diaspora. Surse din interiorul formațiunii social-democrate ne-au pus la dispoziție probe care, alături de declarațiile lor, demonstrează că Rădulescu a falsificat documente și s-a folosit de documentele false în instanța de judecată, atunci când a solicitat ridicarea interdicției de a părăsi țara!

În aprilie 2014, DNA structura centrală l-a trimis în judecată pe Cătălin Marian Rădulescu, în dosarul 384/P/2013, sub control judiciar, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și efectuare de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția.

În vara anului trecut, Rădulescu a primit de la partid funcția de președinte al PSD Diaspora. Din această poziție a încercat să convingă instanța de judecată că este dorit de filialele din străinătate la evenimentele culturale, filantropice ș.a.m.d. A încercat de două ori să primească dreptul de a părăsi țara. Prima dată a eșuat, însă a doua oară, la termenul din 7 noiembrie 2015, șansa i-a surâs. Inculpatul a prezentat mai multe documente în instanță, prin care a „demonstrat” că este musai dorit pe întregul continent, la dat noroc cu șampanie în cadrul evenimentelor politice.

„De semnat și returnat - URGENT”

Ceea ce judecătorii Înaltei Curți nu știau este că deputatul Cătălin Rădulescu a DISPUS filialelor PSD Diaspora să îl solicite la diverse evenimente! De fapt, documentele au fost redactate la București și trimise la opt filiale din afara țării, de pe adresa office.cleanexpert@gmail.com, de un apropiat al lui Rădulescu, cu dispoziția expresă: „De semnat și returnat - URGENT”. Mai mult, evenimentele la care ar fi urmat să participe Rădulescu nu au avut loc niciodată!

Invitațiile în urma dispozițiilor de la București au sosit semnate și ștampilate pe bandă, folosindu-i lui „Berlusconi” de Pitești să convingă instanța să îi acorde dreptul de liberă circulație în afara țării, deși se afla sub control judiciar, pentru a participa la evenimente despre care știa că nu vor avea loc, pentru că el le inventase. Așadar, totul a fost o mascaradă!

Sursă: deputatul victimă în instanță, om serios în public, bișnițar în realitate!

Pe lângă documentele probatorii, sursa noastră ne-a oferit mai multe detalii interesante despre deputatul Rădulescu, care susține că este nevinovat ca un nou-născut și-l acuză de abuz pe procurorul care a avut „tupeul” să-l trimită în judecată. „El, în toate discuțiile, mi-a spus că e o minciună, că nu a dat și nu a luat mită. Au urmat trei luni în care chiar personal am asistat la exact ceea ce el este incriminat, respectiv negocieri, pregătiri de licitații, vânzări pe societate. Capul principal de acuzație este absolut adevărat și doveditor și dovedibil! Este un tip căruia i-a subcontractat și a făcut plăți care se ocupă de stația de metrou de la Timpuri Noi, de lucrările pe care el zice că le are pe niște tronsoane de autostradă, prin Constanța, Bacău. Toate datele acestea există într-o corespondență prin care se găsesc oamenii de la aceste societăți”, ne-a dezvăluit sursa noastră.

„Sistemul politic românesc nu seamănă deloc cu ce știu eu despre politică. Nu sunt doar eu în această situație, sunt filialele din Spania și Italia. Efectul acestei intervenții brutale (a lui Rădulescu - n.r.) la nivelul organizațiilor este că în maxim o lună se vor destructura. Toate organizațiile din Spania urmează să se desființeze, pentru că le vor desființa liderii locali, în Italia jumătate din ele, iar domnul Rădulescu va rămâne șeful a nimic! Interdicția de a părăsi țara s-a ridicat în baza unei măgării pe care a făcut-o. A cerut președinților de organizații să îi stabilească un program de deplasări în străinătate. Oamenii i-au răspuns. În baza acelor hârtii, de la opt organizații, el s-a prezentat în instanță și a spus că lumea îl cheamă și vrea dreptul să circule”, adaugă sursa.

Avut, dar fără domiciliu

Din declarația de avere a deputatului Cătălin Rădulescu aflăm că deține mai multe proprietăți funciare, este acționar la șapte firme și două asociații, dar… nu are domiciliu! Președintele PSD diaspora are cotă parte de 50% la un teren extravilan de 97.500 mp, în com. Albota, jud. Argeș; aceeași cotă parte la un teren de 10.750 mp în aceeași localitate, situație identică și la un alt teren de 7.000 mp. În Pitești, are aceeași cotă parte la trei terenuri, de 15.000, 3.713 și, respectiv, 350 mp și alte terenuri în Snagov, Ilfov; Babana, Argeș și Poiana Lacului, Argeş.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-14

Documente:

GALERIE MEDIAIn legatura cu acest articol...

Deputatul Rădulescu e în chinurile facerii... insultei în limba română, la adresa jurnaliștilor. „O făcătură făcută... M-am săturat să fiu calomniat de toate curvele și toți inculții, pt. că s-a scos calomnia din codul penal. V-a trebui să o reintroducem”

EXCLUSIV. Deputatul de Argeş Cătălin Rădulescu, disperat să o întâlnească pe domnişoara “Chris”. Preşedintele-ginecolog al PSD Diaspora agaţă pe Facebook
Parerea ta...

IOAN ION
14 Ian 2016

Merita sa fie bagat pe viata la puscarie, pt tot ce a facut infractionar. Se dovedeste a fi un mafiot de talie internationala, de grup infractionar . Asa lepadaturi nu merita a sta in libertate.
HORIA
14 Ian 2016

Dece va agitati ? Asteptati ca organele abilitate sa se pronunta ,apoi puteti si voi sa comentati .Nu-l bagati in seama pe basistul de Viorel Miu care ar manca si c...t numai sa poata lovi in PSD
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine