2020-05-25 15:17

Averile celor șase secretari de stat de la Ministerul Transporturilor sunt…secrete

 |  20:42
Averile celor șase secretari de stat de la Ministerul Transporturilor sunt…secrete

La ora actuală, Ministerul Transporturilor are șase secretari de stat, în frunte cu controversatul Dragoș-Virgil Titea (foto).

Potrivit Legii nr.176/2010, privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnitătilor publice, aceștia trebuiau să-și posteze pe site-ul ministerului declarațiile de avere și de interese pentru anul fiscal 2018. Însă, niciunul dintre cei șase secretari de stat - Mircea Florin Biban, Ionel Minea, Ovidiu Marcel Sîrbu, Ion Iordăchescu, Călin Cristian Fort și Dragoș-Virgil Titea, n-au catadicsit să-și declare averile, deși legea mai sus menționată stipulează clar că „persoanele prevăzute de prezența lege au obligația să depună sau să actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese anual, cel mai târziu la data de 15 iunie”.

De asemenea, nici secretarul general al Ministerului Transporturilor, Petre Neacșa, împreună cu câțiva directori care sunt abonați permanent la indemnizațiile generoase ale unor consilii de administrație de la companii cu bugete uriașe, aflate sub tutela ministerului, nu și-au depus aceste declarații la persoana desemnată să se ocupe de așa ceva. De ce oare?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-17Parerea ta...

DACIAN
18 Iul 2019

NU E NIMIC DE MIRARE politicieni, guvernantii, asa zisi alesi ai poporului, judiciaristii, militarii, politistii, preotii, medicii , profesorii PE LANGA FAPTUL CA SUNT TOTAL LIPSITI DE INTEGRITATE, MORALITATE, RUSINE , BUN SIMT mai sunt si NATARAI, PROSTI SI ORDINARI. NU SE DORESTE PERFORMANTA, PROGRES ORI PERPETUAREA NATIEI ROMANE.
MARIAN POPESCU
20 Iul 2019

Legile sunt respectate numai de proști, în România. Mai marii zilei își fac legile proprii sau le încalcă senini pe cele existente fără teamă de a fi sancționați.
AVIATOR
26 Noi 2019

Pacanistul de Titea Dragoș, ex secretar de stat, promovat de PSDragnea a fost băgat ilegal și pe USA din dos pe o funcție bănoasă de Director Juridic la RARomatsa....fără sa practice 1 ora de consilier juridic (după ce a terminat faimoasa fac de drept Spiru H....înainte de a termina bacul !!!!!). De ce este protejat de servicii încă? Rușinică!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine