2020-08-10 11:25

Avocata buzioană a fost arestată

 |  13:30
Avocata buzioană a fost arestată

Avocata Violeta Oancea reţinută joi de procurorii DIICOT pentru infracţiunile de fals şi spălare de bani a primit vineri mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile printr-o decizie a Curţii de Apel Ploieşti. Avocata este învinuită că ar fi consemnat un împrumut de 50.000 de euro, bani ce ar proveni din trafic de persoane, serviciul fiind făcut pentru doi proxeneţi din Râmnicu Sărat pentru a justifica banii în faţa autorităţilor judiciare italiene.

Potrivit anchetatorilor, Violeta Oancea a conceput şi redactat un contract de împrumut cu gaj general, cu menţiuni nereale, atestând în fals existenţa unui împrumut, către Dorian Necula şi Verginica Lîlă, precum şi semnarea contractului la sediul cabinetului avocaţial.

Pentru a disimula falsificarea contractului, avocata Violeta Oancea a adus modificări registrului de înregistrare a actelor juridice, înscriind contractul de împrumut la poziţia unui contract de comodat, privind alte părţi, prin menţiuni înscrise peste înregistrarea iniţială, mai arată sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639585-06-25Parerea ta...

RITZA SI GICA
30 Noi 2012

acum au descopert-o de parca ar fi la prima infractiune. dintr-o parlita a ajuns mare scula.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz