2020-06-02 15:48

Avocat Elena Udrea: Am depus o cerere pentru ca deputatul PMP să fie audiată în dosarul Microsoft

 |  13:02
Avocat Elena Udrea: Am depus o cerere pentru ca deputatul PMP să fie audiată în dosarul Microsoft

Avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a declarat marţi, la intrarea în sediul DNA, că nu va face speculaţii şi nu va comenta public apărarea deputatului PMP, doarece acest lucru se va întâmpla doar în sala de judecată. De asemenea, Chiciu a precizat că a depus o cerere pentru ca Udrea să fie audiată în dosarul Microsoft.

Citeşte şi: 

Alexandru Chiciu a venit la sediul DNA cu câteva minute înaintea Elenei Udrea, el spunând că o reprezintă în dosarul Microsoft.

Avocatul a mai afirmat că nu va face comentarii sau presupuneri în spaţiul public, toate argumentele juridice urmând să fie exprimate în faţa anchetatorilor şi a instanţelor de judecată.

Citeşte şi: 

Fiind întrebat dacă Elena Udrea va fi reţinută, Alexandru Chiciu a refuzat să răspundă. De asemenea, apărătorul Elenei Udrea a menţionat că în data de 6 februarie a depus o cerere la procurori prin care solicita audierea deputatului PMP în dosarul Microsoft, solicitare care a fost admisă.

Citeşte şi: 

Alexandru Chiciu a mai spus că Elena Udrea este pregătită să dea o declaraţie şi că admiterea de către procuror a cererii ar indica echilibrul de care apărarea speră să aibă parte în acest proces penal.

Citeşte şi: 

Elena Udrea a ajuns la sediul DNA, după ce a fost citată de procurori, în urma avizelor de la Camera Deputaţilor pentru urmărirea penală, reţinerea şi arestarea preventivă a deputatului PMP, în dosarele Microsoft şi Gala Bute.

Hotărârile Camerei Deputaţilor privind cererile de urmărire penală şi de încuviinţare a arestării preventive în cazul deputatului Elena Udrea au fost publicate în Monitorul Oficial. Forul Legislativ a aprobat, luni seara, cele şase solicitări.

Camera Deputaţilor a dat luni şase voturi distincte, cu bile, pentru solicitările justiţiei în privinţa Elenei Udrea, toate cererile fiind aprobate.

Sursă foto: Agerpres


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-10Parerea ta...

CETATEAN
10 Feb 2015

MA DUC SA ASCUT FOARFECA DE TABLA SA I-TI TAI UNGHIILE DE CIOARA . PARAGLADINA TE FACE PLEBEA PRESEDINTE SI PUNEAI PRIM MINISTRU PE REGELE CIOBA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine