2020-05-29 03:50

Avocatul lui Radu Mazăre aruncă bomba: Nu va fi adus în România

 |  10:37
Avocatul lui Radu Mazăre aruncă bomba: Nu va fi adus în România

Avocatul lui Radu Mazăre aruncă bomba. Acesta susține că fostul edil al Constanței nu va putea fi adus din Madagascar. Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare cu executare.

Avocatul acestuia susține că, până acum, nu i s-a prezentat niciun document oficial cu privire la arestul și că clientul său este protejat de orice întoarcere forțată în țară.

„Eu, în calitate de avocat al domnului Mazăre Radu Ștefan, nu știu nici motivele, nici durata arestului, în condițiile în care până în acest moment niciun document oficial care să justifice arestarea sa nu a ajuns în posesia noastră.

Clientul meu era posesorul unui certificat de sejur prelungit. Și asta încâ din anul 2017, cu o viză transformabilă. El este posesorul unui certificat de solicitare de azil politic, eliberat de Biroul Înaltului Comisariat pentru Refugiați al Națiunilor Unite. De aceea, în calitate de solicitant de azil, domnul Mazăre Radu Ștefan depinde de competența acestui Birou și beneficiază de protecția împotriva oricărei întoarceri forțate într-o țară în care se teme că va fi expus amenințărilor”, a spus Rabelaza Aldine Andriamlsetra, avocatul lui Radu Mazăre, conform Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-14Parerea ta...

COADA DRACULUI
15 Mai 2019

LE FRICA SA NU VOMITE DE MAFIOTI PSD . IN 3 - LUNI IL FACE BOLNAV IRECUPERABIL SI SCAPA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine