2019-12-14 13:07

BAC CU BANI LA SUTIEN. Directoarea striptease Vărzaru, tartorul fraudei de la liceul Bolintineanu - VIDEO

 |  20:02
BAC CU BANI LA SUTIEN. Directoarea striptease Vărzaru, tartorul fraudei de la liceul Bolintineanu - VIDEO

Gabriela Dumba

Costica Vărzaru este un nume care se află pe buzele elevilor liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitală încă din 2003, când directoarea instituţiei de învăţământ a pus piatra de temelie la educaţia tinerilor printr-o lecţie de striptease memorabilă. Pe 1 iulie 2013, chiar în ziua probei scrise la Limba Romană de la BAC - examenul maturităţii, directoarea liceului Bolintineanu, rămasă încă în funcţie după episodul “striptease cu elevii” din urmă cu un deceniu, a fost eliberată din funcţie, dar nu pentru că şi-a pipăit învăţăceii fără ruşine, ci pentru fraudă la balacaureat. Profesoarele păstorite de doamna Vărzaru au fost prinse cu bani la sutien, şpagă pentru suflarea subiectelor înainte de examen.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunţat pe 1 iulie, chiar în prima zi a probei scrise la Limba şi Literatura Română de la Bacalaureat 2013, ca efectuează percheziţii la liceul Dimitrie Bolintineanu din Bucureşti, cu sprijinul Serviciului Român de Informaţii pentru o suspiciune de fraudă. Se pare că profesoarele de la liceul Bolintineanu, “păstorite” de directoarea Costica Vărzaru, nume deja celebru printre elevii respectivei instituţii de învăţământ bucureştean, au fost prinse cu bani la sutien, şpagă de la elevi pentru divulgarea subiectelor înainte de examen. Până la finalizarea anchetei poliţiei, atât conducerea liceului, cât şi cadrele didactice suspectate de fraudă au fost eliberate din funcţie şi momentan sunt cercetate penal pentru fapte de corupţie. Florin Lixandru, preşedintele Comisiei de Bacalaureat a confirmat informaţiile, însă nu a oferit mai multe detalii.

În ceea ce o priveşte pe directoarea de la liceul Bolintineanu, Costica Vărzaru sau “profa de striptease” după cum este cunoscută în rândul elevilor săi, despre aceasta ies la iveală informaţii care ar înroşi obrazul oricărui pedagog respectabil.

În 2003, doamna Vărzaru a petrecut o noapte întreagă împreună cu elevii săi abia aflaţi în pragul maturităţii, şi acesta n-ar fi un episod ieşit din comun dacă dansurile elev-director n-ar fi fost unele lascive, la pielea goală.

Ca un adevărat pedagog cu experienţă, dedicat meseriei, Costica Vărzaru a considerat că, în prag de Bacalaureat, elevii săi au nevoie şi de lecţii de viaţă, nu numai de Limba Română sau Matematică. La urma urmei, “viaţa e pustiu” doar cu Luceafărul pe noptieră, dacă odată intrat în viaţă nu ştii să dai jos textila pe ritmurile lui Joe Cocker sau pe ale lui Salam.

De altfel, “profa de striptease” şi-a motivat pipăielile prin faptul că petrecerea era “moartă” şi ea a simţit că trebuie să aprindă flacăra distracţiei, iar singurul mod prin care putea pune în mişcare sângele puştilor cu tuleii abia crescuţi pe obraz a fost dansul lasciv, la pielea goală. A lor. Nu a ei. Deşi mult nu-i mai lipsea să-şi fluture şi ea rochia, în zborul general al hainelor puştimii încinse. Iar tartorul petrecerii, cea care a dat tonul dansului erotic a fost chiar madame Vărzaru, o amfitrioană recunoscută printre profesori pentru petrecerile sale răsunătoare cu mult alcool şi muzică deocheată ţinute chiar în cancelarie.

Petrecerea odată încheiată şi aburii alcoolului evaporati, petrecăreaţa Vărzaru n-a fost în nici un fel pedepsită de Inspectoratul Şcolar, deşi lecţia ei de striptease a ajuns la urechile Ministerului Învăţământului care a şi dispus, atunci, sancţionarea ei.

Profesorii de la liceul Bolintineanu au mărturisit, sub anonimat, ca “şefa” a scăpat doar cu o filmare a destrăbălării sale pe Youtube şi nici o pedeaspă tocmai pentru că “are pile la primăria de sector (n.r. Sector 5) şi la inspectoratul şcolar”. În plus, dascălii de la Bolintineanu au dezvăluit şi că profa' Vărzaru este un invitat nelipsit la petrecerile date de primarul Vanghelie, “care este” - să vezi coincidenţă!- chiar primar la 5. La sectorul 5. Sectorul în care se află liceul Dimitrie Bolintineanu.

Şi pentru că încurcate sunt căile Domnului, se pare că între Marian Vanghelie şi directoarea Costica Vărzaru este o prietenie mai veche, având în vedere că prestigiosul liceu Bolintineanu este chiar insitituţia de învăţământ înscrisă pe diploma de Bacalaureat a celebrului primar de la 5, diplomă obţinută cu greu la vârsta de 30 de ani. Pam-pam!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2013-07-02

GALERIE MEDIA

BAC CU BANI LA SUTIEN. Directoarea striptease Vărzaru, tartorul fraudei de la liceul Bolintineanu

In legatura cu acest articol...

FRAUDĂ LA BACALAUREAT 2013. Profesorii de la liceul "Dimitrie Bolintineanu" au "suflat" elevilor subiectele la română

LIMBA ROMÂNĂ la Bacalaureat 2013 - SUBIECTE SI BAREM

UPDATE. Directoarea Liceului 'Dimitrie Bolintineanu', prezentată magistraţilor cu propunere de arestare
Parerea ta...

TED MICHAEL
01 Iul 2013

super articol
GEN
02 Iul 2013

D-na Varzaru avea cu siguranta spatele acoperit de superiori.Cum se explica faptul ca a renovat liceul printr-o singura firma de materiale de constructie?Spaga.!Cel care-i ducea materielele era elevul ei la seral .Si-a dus acolo toti vecinii ,rudele si fiica.Asa ajung analfabetii cu diplome si cu averi.Nu poti sa mai taci cand vezi ca tu muncesti ,ai terminat prin munca o facultate si te umileste un neica nimeni trecut prin Liceul Bolintineanu si apoi prin nu stiu ce facultate tot pe bani.Directoarea aceasta lua spaga de la cei care au avut liceul neterminat din lipsa de materie cenusie si se inscriau la seral .Apoi si-au dus si progeniturile ,la fel de destepte ca ei,tot acolo si tot pe bani.Nu treceau niciodata pe la scoala,nu stiu ce profesori au avut sau de colegi nu mai vorbim.Acum sunt oameni de afaceri,politisti si ce-or mai fi.Asa s-a rasturnat scara valorilor.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray