2020-08-10 18:41

Bădălău „a sunat adunarea” pentru pregătirea alegerilor. Distracţie pe bani publici pentru primarii obedienţi

 |  16:43
Bădălău  „a sunat adunarea” pentru pregătirea alegerilor. Distracţie pe bani publici pentru primarii obedienţi

Un week-end frumos la munte. Pe bani publici! De asta au avut parte primarii giurgiuveni aflaţi - încă - „în barca” lui Niculae Bădălău.

Campania electorală pentru alegerile prezidenţiale se apropie cu paşi repezi, iar şeful PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a început deja, pregătirile. Nu cu discursuri şi şedinţe oficiale, ci cu o întâlnire informală, „la iarbă vrede”, cu cei mai apropaţi primari giurgiuveni.

Opt din cei 46 de edili din judeţ au răspuns prezent convocării lui Bădălău şi au pus „ţara la cale” în acest week-end, la munte.

Nu ar fi nicio problemă ce face Bădălău cu oamenii săi, doar că, pentru a nu plăti nimic, acesta a aranjat ca întâlnirea să se desfăşoare în vilele de protocol ale RAPPS, unde au fost cazaţi toţi participanţii (inclusiv soţiile şi copiii edililor), timp de două nopţi. Gratis, adică, pe bani publici, Bădălău dovedindu-se tare chibzuit cu propriile finanţe, probabil, pentru a-i rămâne suficienţi bani „juniorului” pentru a-şi întreţine „cadânele”.

Ce s-a discutat la munte şi cum au pus ţara la cale primarii lui Bădălău nu se ştie, însă, din fotografiile apărute pe conturile de facebook reiese că a fost o întâlnire productivă şi tare plăcută, de care toţi participanţii au fost mulţumiţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz