2020-01-20 11:36

Bădălău s-a AUTODETONAT! Valiza cu documente compromițătoare despre Teldrum și despre Liviu Dragnea se afla în vila baronului de Giurgiu

 |  14:38
Bădălău s-a AUTODETONAT! Valiza cu documente compromițătoare despre Teldrum și despre Liviu Dragnea se afla în vila baronului de Giurgiu

Uriasul scandal al valizei cu documentele despre Liviu Dragnea si compania Teldrum, documente care au ajuns la jurnalistii de la Rise Project, este de fapt declansat de senatorul PSD Nicolae Badalau.

La aceasta ora, in Partidul Social Democrat este de notorietate faptul ca Badalau detinea aceste documente de la Teodor Nitulescu, fostul prefect de Teleorman si fost apropiat al lui Liviu Dragnea, cel care de altfel l-a si denuntat la DNA pe liderul PSD, in legatura cu fapte privind activitatea Teldrum. Nitulescu a fost vazut de nenumarate ori in compania lui Badalau, ba chiar a fost surprins iesind din casa baronului de Giurgiu. Mai mult, Badalau nu a facut niciodata un secret din faptul ca este in relatii de prietenie cu Nitulescu. La aceasta ora, nimeni din conducerea PSD nu mai are niciun dubiu ca ciudata spargere a casei lui Badalau este de fapt o inscenare pusa la cale de baronul de Giurgiu pentru a putea justifica aparitia valizei cu documente compromitatoare la jurnalistii de la Rise Project.

Sa fim seriosi, intr-un judet ca Giurgiu in care nici iarba nu creste fara ca baronul Badalau sa aprobe asta, cine isi poate imagina ca locuinta lui, in fapt o vila transformata intr-o adevarata fortareata din punct de vedere al sigurantei, a fost sparta de hoti?! Si ca hotii s-au multumit sa fure doar ce au gasit la parter, cativa banuti si un pistol?!! In plus, sa nu uitam un amanunt foarte important: in noaptea asa-zisului jaf, Badalau insusi a dezactivat mecanismul video de supraveghere al locuintei. De ce ar face asta cineva, asa din senin?!!

Lucrurile sunt clare, cel putin pentru Liviu Dragnea si pentru apropiatii sai din conducerea PSD, ca Nicolae Badalau si-a inscenat asa-zisul furt din vila sa, pentru a putea justifica in fata lui Dragnea si a conducerii PSD, aparitia documentelor in redactia Rise Project. Liderii apropiatii de Dragnea asa justifica nenumaratele revolte ale lui Badalau: ba semneaza scrisoarea “pucistilor” si declara ca Dragnea trebuie sa se retraga, ba se dezice de “pucisti” si iese din sala unde se desfasura CEX-ul fix la momentul votului, dupa care se aude ca Dragnea urmeaza ca la remanierea guvernamentala sa il premieze pe senatorul Ficatel cu un post de vicepremier si cu unul de ministru.

Apoi, in PSD , nu mai e de mult timp un secret ca Badalau chiar se mandrea cu faptul ca il santaja cumva pe Dragnea cu aceasta valiza cu documente, erijandu-se in fata sefului PSD in trezorierul grijuliu al “comorii din valiza lui Nitulescu” . Iata ca acum, din nu se stie inca din ce ratiuni ascunse, baronul de Giurgiu si-a inscenat un furt din locuinta sa, fortareata cea mai bine pazita din tot judetul Giurgiu, si concomitent, valiza cu documente de la Teldrum a ajuns in redactia Rise Project.

Probabil ca spectrul amenintator al numeroaselor dosarelor penale deschise la DNA pe numele sau, pe numele fiului sau ale finului sau Marian Mina, presedintele CJ Giurgiu, l-au determinat pe Badalau sa insceneze acest jaf din locuinta sa si sa arunce pe piata valiza cu documente despre Teldrum si Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-05Parerea ta...

ANONIM
04 Noi 2018

Și-a furat CĂCIULA : tare ...
GRECU
04 Noi 2018

Asta era motivul real pentru care Dragnea nu l a executat pe Badalau . Speram cu toți ca poate așa scăpăm de aceste personaje care au dus infracțiunea la nivel de Perfecțiune .
ANONIM
04 Noi 2018

ROMANIA ESTE STAT MAFIOTIZAT 100% . Numai forte externe mai pot opri acest fenomen sau dezastru national.
ANONIM
04 Noi 2018

TE PIS PE EL DE TIGAN HOT , CIRCAR
VIKLEANU'
05 Noi 2018

acest "babalau" face jocuri stupide dupa cum il arata si mutra lui de bisnitar din coltul strazii … foarte bine a fost ales de sforarul sef, chiaburul din deliorman, in a carui valiza se ca.ca dobiboul de Giurgiu, colaborator cu ra.ha.t project, la randul lor colaboratori fideli ai sekureilor de moda nou ! se leaga bine … varza de … capra ...
TRADATORI DE TARA
11 Noi 2018

NOAPTEA CUTITELOR LUNGI , DIN 10 AUGUST 2018 , VINE DIN SPATE MAFIOTULE
ALEXANDRU
21 Noi 2018

Și până la urmă sa dovedit că valiza era doar instrument de șantaj....Badalau ministru finanțelor...deci ...îl controlează pe Dragnea .
ALEXANDRU
21 Noi 2018

In mod evident , in valiză erau doar materiale ce nu îl incriminează direct pe Dragnea , dar suficiente pentru al determina să i cedeze postul de ministru de finanțe.. Badalau are mandatul de arestare a lui Dragnea in buzunar.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray