2020-07-15 21:29

Balta din Giurgiu a sindicalistului Rădoi a picat în „năvodul” polițiștilor

 |  16:06
Balta din Giurgiu a sindicalistului Rădoi a picat în „năvodul” polițiștilor

Printre numeroasele afaceri derulate de-a lungul anilor de controversatul lider al Uniunii Sindicatelor Libere de la Metrou, Ion Rădoi, s-a numărat și achiziționarea unei bălți de pescuit, aflată la circa 70 km de București, mai exact în comuna Izvoarele, județul Giurgiu.

Cum a luat balta de la primărie, în ce condiții și la ce preț, are mai puțină importanță. Însă, zilele trecute, eternul lider sindical de la Metrou a avut o surpriză de proporții, atunci când a fost luat la întrebări de o echipă de polițiști de la IPJ Giurgiu, privind modul cum a achiziționat balta, cât l-a costat și cui a dat banii. Potrivit informațiilor noastre, problema a apărut ca urmare a unei sesizări făcute de către primarul localității, Silviu Cazacu. Practic, edilul giurgiuvean a constatat că balta ajunsă la Radoi, ca și alte câteva, au fost vândute de fostul primar, dar banii nu au ajuns în casieria primăriei.

Trebuie precizat că, între 2014 și 2016, au fost vândute mai multe bălți de pe raza acestei localități giurgiuvene, cu suprafețe ale luciului de apă între 10 și 20 ha, iar prețul de adjudecare a fost de la 50.000 de euro în sus. Ancheta polițiștilor giurgiuveni este în plină desfășurare, iar la finalizarea acesteia vor apărea mari surprize. În anii trecuți, Ion Rădoi a fost deputat și senator PSD de Giurgiu, iar sindicatul de la Metrorex pe care-l păstorește de peste 20 de ani deține, prin firma sindicatului - Sindomet Servcom SRL, un complex turistic la Bușteni, care, la sfârșitul anului 2017, a fuzionat cu Viltour SA, care deține o vilă în aceeași stațiune. Dar marea afacere a sindicaliștilor de la Metrorex a constat în admnistrarea de către firma sindicatului a celor peste 5.000 mp de spații comerciale din stațiile de metrou.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-26Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Aug 2019

comentarile sunt iar blocate?
STELICA
24 Aug 2019

nu doresc sa comentez.....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz