2019-08-17 17:58

BAMBOO, înainte și după. Prima poză din interior, după incendiu

 |  10:59
BAMBOO, înainte și după. Prima poză din interior, după incendiu

A fost unul dintre cele mai luxoase cluburi de noapte din Romania, iar unii ar spune ca si din Europa, insa imaginile de acum, dupa incendiul mistuitor, sunt dezolante. Bamboo a ars pana la temelie, ca un foc de paie, prejudiciul fiind de ordinul sutelor de mii de euro.

Clubul Bamboo a fost fondat în urmă cu 15 ani de Joshua Castellano, iar in iunie 2005,  a mai ars din temelii. Atunci, afaceristul italian spunea că "singurul vinovat este natura". Cătălin Botezatu, acţionar în 2005, acuza faptul că focul a fost pus intenţionat.

Referitor la incendiul de saptamana trecuta, Castellano a spus că în club erau 700-800 de oameni, capacitatea localului fiind de peste 1.300-1.400 de persoane.

Incendiul din Clubul Bamboo a fost anunţat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sâmbătă 21 ianuarie, la ora 03.32, iar primele echipaje de intervenţie au ajuns la faţa locului la ora 03.47, potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, citat de News.ro.

Peste 260 de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului violent, care a cuprins o suprafaţă de aproximativ 3.000 pătraţi, distrugând clubul Bamboo în totalitate, incendiul fiind declarat stins în 23 ianuarie, după 57 de ore de la sosirea echipajelor ISU. Pompierii au retras în 25 ianuarie de la clubul Bamboo ultimul echipaj de supraveghere.

În urma incendiului din Clubul Bamboo, 44 de persoane au ajuns la şase spitale din Capitală, pentru îngrijiri medicale, dintre care miercuri mai erau internate două la Spitalul Floreasca.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-26

Mai multe imagini:
BAMBOO, înainte și după. Prima poză din interior, după incendiu
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray