2020-07-06 23:14

Baronul cu epoleți de la Gorj

 |  21:00
Baronul cu epoleți de la Gorj

Corpul de control al ministrului de interne derulează ample cercetări la Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj, după numeroase memorii trimise de angajații acestei structuri în care își reclamă șeful, comisarul Viorel Salvador Caragea.

Potrivit lui Marius Militaru, purtător de cuvânt la MAI, “controlul poate dura şi câteva zile, dar şi câteva saptămâni, în funcţie de ce se găseşte la faţa locului şi cât de complexă este situaţia acolo. La final, se va întocmi un raport cu soluţii de rezolvare a situaţiei, care va fi prezentat ministrului de interne. Acesta, în urma prezentării acestui raport, va lua o decizie”.

Zeci de memorii ale subordonaţilor lui Caragea au fost înaintate în ultimul timp atât către corpul de control al Inspectoratului General al Poliţiei Române, cât şi fostului şi actualului ministru de interne. Informaţiile sunt probate şi de declaraţiile făcute de actualul lider al sindicatelor bugetarilor SEDLEX, Florin Vâlnei. “Doar la nivelul anului trecut au existat în jur de 800 de cercetări prealabile asupra poliţiştilor din Gorj, măsuri dispuse de inspectorul IPJ Gorj, cms. Caragea. Există o stare profundă de nemulţumire acolo, dar mai ales o stare de tensiune crescută, ceea ce face ca mediul de lucru să fie insuportabil de-a dreptul. Iar aceasta în condiţiile în care sunt aproximativ 700 de angajaţi la IPJ Gorj”, a mai precizat Vâlnei.

Numire controversată

Fost lăcătuş mecanic, devenit între timp subofiţer de poliţie, Caragea a fost numit la cârma IPJ Gorj în 2009, după ce a absolvit o facultate de știinţe juridice şi administrative. Valabilitatea numirii sale în funcţie este îndoielnică ținând cont că legea prevede vechime în ştiinţe juridice de minim 5 ani, Caragea având la acel moment doar 2 ani vechime în materie juridică. Mai mult decât atât, în 2005, a fost promovat adjunct al IPJ Gorj fără a avea facultatea de drept, fostul şef al instituției modificând fişa postului (menţionând studii superioare şi nu juridice, cum ar fi trebuit) special pentru Caragea. În aceeaşi perioadă, Caragea punea rezoluţii pe dosare penale fără a avea dreptul legal de a se ocupa de acest lucru.

Potrivit Curţii de Apel Craiova, din 2006 până în prezent, cms. Viorel Caragea s-a ales cu șapte dosare, toate având la bază plângeri împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată. Încercările noastre reptate de a intra în legătură cu Viorel Caragea au eșuat, pentru că șeful IPJ Gorj nu a vrut să ne răspundă la apelurile sau mesajele telefonice. De la MAI şi IGPR nu am primit nici un răspuns la solicitările noastre.

Șeful Corpului de control al IGP, fratele unui subaltern al lui Caragea

Surse apropiate actualui şef al IPJ Gorj care doresc păstrarea anonimatului ne-au declarat că “omul a fost ţinut în braţe şi protejat de Traian Igaş prin filiera Liviu Andrei (prefect PDL de Gorj) - Gheorghe Falcă (primarul Aradului), mari susţinători ai lui Caragea.

Corpul de control intern din cadrul IGPR a efectuat până la acest moment mai multe controale la IPJ Gorj, dar toate s-au soldat cu clasarea acestora. Explicaţia apare de la sine. Actualul şef al corpului de control din IGPR, Ion Popescu, este nimeni altul decât fratele unui subaltern al lui Caragea, subofiţerul Adrian Popescu, “uns” de șeful IPJ Gorj într-o poziţie-cheie, iar șeful acestuia este unul dintre finii lui Caragea, Cristian Popescu, poreclit “Oase”. Acesta conduce Departamentul de Operaţiuni Speciale, în timp ce fratele actualului şef al Corpului de control de la IGPR este cercetat penal de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj pentru fals şi uz de fals în declaraţii. Acesta a ocupat anul trecut funcţia de magazioner şi a ieşit cu lipsă în gestiune. De altfel, Caragea a strâns în jurul lui numai apropiaţi şi rude pe care i-a “cadorisit” cu cele mai importante funcţii ale unui Inspectorat de Poliţie.

Averea declarată a lui Caragea

Din declaraţia de avere a șefului IPJ Gorj reiese că acesta deţine aproximativ 7.000 mp de teren intravilan în Târgu-Jiu şi peste 400 mp de teren forestier, depozitele sale din bănci având aproximativ 35.000 euro. Încasează un salariu anual de aproximativ 20.000 de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639554-06-17Parerea ta...

ION
21 Feb 2012

Un porc mistret in uniforma
FLORIN CARCIUMARU
21 Feb 2012

Politistii din Gorj il roaga pe noul ministru al MAI sa-l demita pe acest militian care l-a intrecut la toate capitolele pe defunctul Soric de la Piatara Neamt. Felicitari ziarului Puterea, rusine corespondentilor din Gorj ai presei centrale, care nu transmit nimic despre tumorile din judet.
OLTEANU'
22 Feb 2012

Eu nu m-as bucura inca, au mai venit controale de la Bucuresti si individul a ramas pe scaun, bineinteles cu sprijin politic multicolor, intrucat toti cei cu functii in amaratul ala de judet prefera un sef de politie care sa nu-i deranjeze. Iar ministrul de interne o fi nou ( nu neaparat si de alta calitate decat predecesorul, asta vom vedea ) dar cei din corpul lui de control sigur nu sunt iar ca sa fi supravietuit in sistemul condus de Igas si sa ai si integritate.....
ION CALINOIU
22 Feb 2012

Rugam ministrul de Interne sa ceara rapoartele de control emise dupa verificarile din ultimii 3 ani la IPJ Gorj de Ion Popescu, seful Directiei de Control Intern din IGPR, originar din Tg Jiu, cu frate in subordinea lui Caragea. De asemenea, rugam sa se cerceteze cine i-a construit, pe numele sorei, sa nu bata la ochi, vila din cartierul Slobozia din Tg Jiu. Pentru Razvan si sefii lui de la Puterea, speram ca mai sus e doar primul din cele macar 5-6 episoade despre un comandant de politie mai prost si mai corupt decat Soric de la Piatra. Inca ceva: la Gorj, managerul de institutie publica Caragea nu e o exceptie. Acesta e nivelul. Veti vedea cat de prosti au ajuns oltenii.
ADRIAN
22 Feb 2012

Felicitari pentru articol.Cam tarziu au venit in control ca mai aveau putin si oamenii aia ieseau in strada in greva foamei sau il impuscau pe "baronul cu epoleti"
UN CETATEAN
22 Feb 2012

Multa stima celor ce s-au revoltat impotriva acestui "om de afaceri"cum e Caragea .Acesta doar strangea bani din acest judet si ii dadea la Bucuresti pentru a se mentine in functie
IONESCU
22 Feb 2012

Mda... pana acum doar 7 comentarii ??! ...... din 800 de "pedepsiti" .....rezulta ca restul de 793 de cercetari au fost corecte si la obiect ?! .... fratilor pana la urma cine are dreptate ? ..... ori nu va pricepeti la tastatura calculatorului, ori nu aveti sange in instalatie sa va sustineti punctele de vedere..... cand va ganditi la copii vostri ?.. cand scoateti banii de pe card si sunt mai putini cu 10% (sporul ala care numai Gorju' nu il are)....bafta fratilor ..... si somn usor !
DUMITRASCU
22 Feb 2012

Pe domnul Caragea l-am cunoscut, , intr-o inprejurare nefericita pentru mine, am 53 de ani, dar nu am intilnit in viata mea , un om care sa rezolve problema in care eu eram implicat, se vedea de la o posta ca este profesionist, si meseria de policist, este cred ceia ce si-a dorit in viata,. Conteaza ca a fost lacatus? , e o meserie onorabila, daca era bisnitar mai inteleg. Respectos nu mai aruncati cu noroi, in cei care, cu onoare fac cinste uniformei de politist. Probabil clanurile interlope sunt deranjate, sau incurcate de domnul comisar. Multumesc domnule Caragea , si mult succes.
NARCIS DAJU, GORJNEWS
22 Feb 2012

Daca-l reconfirma pe Caragea in functie, noul ministru al MAI poate sa-si semneze demisia. In paralel, ar fi trebuit demarate controale la DGA si la DGIPI, structuri aservite si ele lui Caragea. Daca acest Corp de Control isi face treaba, vor fi operate arestari dupa modelul celor de la vămi, din 2011.
CORNEL
22 Feb 2012

Caragea are bani acum sa traiasca cu toata familia in AMERICA toata viata. Numai afacerile au fost interesul lui . Ineresati-va de banii produsi la Termocentrala Turceni profitand de prietenia sa cu directorul Graure. Mai sunt cativa ajutori ca el cum ar fi Com.sef Ionescu - seful S.I.F patronul S.C Elrimida cu lucrari de sute de miliarde in minerit si banul public
POPESCU
22 Feb 2012

PACAT DE OAMENI CU ACADEMIA DE POLITIE TERMINATA CARE AU AJUNS SA FIE CONDUSI DE ACEST SPAGAR SI DIN CAUZA LUI UNI NU AU REZISTAT SI AU DEMISIONAT RUSINE CELOR CE L=AU NUMIT``
MARICA
22 Feb 2012

Era si cazul sa se intample ceva , caci multi oameni au suferit si au plecat din politie din cauza acestui lacatus. Si-a batut joc de oameni , de tinerii cu Academie , promovand in functii doar cativa lingai si slugi fara carte ca si el care ii asculta orbeste ordinele ilegale.
VLAD CATALIN
22 Feb 2012

E UN OM FARA SCRUPULE CARE DISTRUGE TOTI POLITISTII INTEGRII SI CU COLOANA VERTEBRALA.A promovat in functii doar politisti nepregatiti care asculta fara cracnire ordinele ilegale ale acestui satrap.Se apropie finalul Caragea..Unde vei pleca oare .. in acest judet nu mai este loc in politie pentru tine.
RADESCU
22 Feb 2012

Dar slugile acestui individ beat de putere..Cele care fac afaceri cu Complexul Energetic Turceni,cu directorul Graure vor pleca oare cu el.Felicitari acestui organ de presa pentru curajul de a publica articol cu acest taranoi care a ajuns imparat cu gentile de bani ...se spune ca acum e la capitala sa caute intelegere si la noul ministru de interne.
MIHAI
22 Feb 2012

felicitari d le razvan pt articol.daca vei insista ai de scris un roman despre acest copil minune al M A I.sper ca organele de control sa si faca treaba si ca sefii D G A si S I PI care au cunoscut fenomenele si au ascuns sa fie schimbati si ei deasemenea.
UN CETATEAN
22 Feb 2012

rrusine sa le fie sefilor din I G P R ce au stat la masa cu acest infractor in ziua de 26 11 2011 la vila paradis din rinca si i au acoperit abuzurile.sa se reia verificarile in sutele de sesizari facute de amaritii de politisti la igpr si clasate de popescu de la control intern
CORNEL
22 Feb 2012

acest caragea are 10 dosare penale la curtea de apel craiova la parchet,plingeri ale politistilor ce au avut curajul sa l reclame.a distrus multi oamnei si familii si i a venit si lui rindul cu toate ca nevasta lui merge cu hainele sale des la lainici la manastire
LIVIU
22 Feb 2012

felicitari pt articol si cinste oamenilor ce au avut curajul sa dezvaluie abizurile acestui nemernic.sper ca in locul lui sa l puna pe d l filip cornrl ce este singurul doctor in drept ,ofiter de cariera si profesor la universitate.asta a urmarit mereu sa ia locul acestui lacatus
GHEORGHE FRUNZA VERDE
22 Feb 2012

javra de Popescu de la Control Intern din IGPR cu toti lingaii lui, care fac controale la comanda iar rezultatele le trec dupa ordin, il tin in brate pe hahalera asta
MARIUS
22 Feb 2012

seful dga copaci e prietenul sau si ii desconspira subalternii in tot ce faceau si sper sa fie schimbat si acesta si toti cei ce au acceptat abuzurile acestui caragea.
CRISTI
22 Feb 2012

felicitari pt articol .iti multumesc peste 650 politisti gorjeni d mnule razvan.asteptam noi dezvaluiri si masuri concrete de la mai.
VIOREL
22 Feb 2012

felicitari pt art .iti multumesc peste 650 politisti gorjeni d mnule razvan.asteptam noi dezvaluiri si masuri concrete de la mai.
GION
22 Feb 2012

vedeti ca mai are o vila la coloana infinitului unde s a infiintat o strada noua pt el.asta va trebui sa se mute din tara nu numai din gj.
CICI
22 Feb 2012

va intreb ce vor face numerosii sai lingai si slugoi ce i au executat orbeste ordinele aberante.poate vor pleca si acestia cu el [negrea, filip,feteanu,crac,cir,stochean]dar acesta infractor sper sa nu duca la puscarie.
VASI
22 Feb 2012

de cele 3 cabane de la ranca nu pomeneste nimeni? Sau ca are vila la preajba cu piscina interioara,iar in spaatele vilei ferma,struti,ponei,fazani etc
CATALIN
23 Feb 2012

asta chiar a traumatizat politistii ca nici nu au curajul sa vorbeasca cu cei de la corpul de control al MAI.slabi si lasi politisti mai sunt la IPJ GJ ca nici acum nu au curajul sa vorbeasca si sa zica adevarul.vedeti ca este cercetat in 10 dosare penale la craiova bestia.asta are bani sa cumpere tot,numai de la bunaiasu gabi cit a luat la spagi de la toti transportatorii.
JAN
23 Feb 2012

felicitari pt articol,rusine presei din gj care nu a mai avut curaj sa dea ceva ca i a cumparat pe toti,in special d nei gabriela mladin care scrie la comanda lui caragea.dosarele cu lucrarile la primarie ele sotullui ei caragea le tine in sertar si ea il ridica im slavi
ALIAS
24 Feb 2012

Politistii din Gorj REFUZA sa se destainuie celor din Corpul de Control deoarece ultimii 5 politisti care au facut asta anul trecut au fost indepartati toti din I.P.J. Gorj. Unii au fost fortati sa-si dea demisia (insp. Blidea Alin, sinsp. Dan Adrian, etc), altii au fost transferati la alte judete! Felicitari pentru articol, luati legatura cu cei de la Gorj News pentru alte detalii! Chiar daca unii il mai pupa in partea din spate, nu toti ziaristii din Gorj sunt corupti.
NUME
24 Feb 2012

rusine celor de la corpu de control al MAI, Vladulescu, Popescu si celor care sau lasat minjiti. pe toti ii are viorel la mana. de cand berca e ministru cir si viorel fac poteci la poarta mamei acestuia din Novaci. controlul care se face acum este unul de forma, teatru de duzina in fata politistilor care inca mai vror sa se intample ceva si plang in fata astora ca sa stie cum sal scape. pe caragea il tine in brata partidu, tiganii si ministru
UN POLIITIST
26 Feb 2012

felicitari pt ultimul comentariu ,al lui cici.este adevarat di pacate ce a spus el.felicitari pt articol si sa speram ca de aceasta data organele de control isi vor face datoria si il vor indeparta pe ecest nemernic si apoi pe cei aserviti lui care i au executat orbeste ordinele aberante si ilegale.va rugam d le ziarist sa continuati pina ce vom scaoa de acest cancer
ALT POLITIST
26 Feb 2012

faceti ceva cu asta ca il vom impusca curind daca mai sta,serios oameni buni il executam
VALCEANU POLITIST
27 Feb 2012

teai batut joc cu cercetarile nenorocite pe care mi le-ai intentat si cu care au fost deacord slugarnicii tai.Felicitari pentru POPA care ti-a fost credincios si cand a rasuflat l-ai omorat,dar a inviat si o saiti faca viata un calvar!!!
VOINESCU ION
27 Feb 2012

mai aveti rabdare 9 zile stimati colegi ca vom scapa de baron,de 8 martie veti fi linistiti iar caragea va fi de domeniul trecutului.faceti cite o programare la restaurante cu familiile ca baronul se va duce ......la puscarie
POPESCU
28 Feb 2012

Vioreleeee !!!! Ce facem ma, ca s-au prins astia de treburile noastre, pe langa tine ma zboara dreaku si pe mine... cica ne-au filmat cand eram intr-o sambata la Ranca...... de ma nene asa mai iesim si noi pe sticla !!! Cica tu erai prin Peco... stingeai luminile in asteptarea lu Mitica..... stii tu care! Stii...io zic sa-ti dai tu primu' demisia.... macar sa scap eu..... vedem ce facem apoi :) !
TATA DE POLITIST
28 Feb 2012

Dle Ministru situatia este mult mai grava decit va este prezentata Caragea este raul intruchipat, toti politistii si familile acestora sunt disperati sunt distrusi,...daca nu schimbati acest tiran se va intimpla o nenorocire ,daca sustinette bun la vamuit bani sa stiti ca a facuto mai mult pentru el decit pentru Igas,...la toti oamenii de afaceri i-a convins ca le ia taxa pentru acesta si pentru partid ...este sustinut de prefect pentru ca ia dat din taxe,...acesrta este adevarul. asteptam sa vedem cit de corect sunteti DLE MINISTRU.
ION POPESCU
01 Mar 2012

nasule o cam dam in bara.?! ia infoaie mata sprancenele si ramai in functie ca asta e cel mai important pt mata,functia nu familie sau altceva,iar cand l ai mania pe Dzeu o sa ti dai seama ca te lipsai de ea de functie
VIOREL
01 Mar 2012

Bă............ Nici un ministru nu va rezista în faţa măgarilor mei de la stână încărcaţi cu galbeni...... să luaţi aminte.
SERGIU
02 Mar 2012

te rog frumos sa ti vezi de treaba ta viorele ca de nu iti ard toti prietenii transportatori
BIRAU
02 Mar 2012

am o rugaminte,am o rugaminte,am o rugaminte,mai lasa ti ma in functie ca o sa fiu cuminte,plinul l am facut deja
CATALIN
03 Mar 2012

Domnule Ministru chiar nu vedeti ca va faceti de ras cu asemenea tentative de oameni fara nici o urma de moralitate si decenta? Nu mai exista oameni capabili sa il inlocuiasca pe acest exemplar ?
VASILE
03 Mar 2012

La ce fata are ma mir ca nu la luat Bendeac ! Nici acum nu e tarziu !
SILE CAMATARU
03 Mar 2012

Dupa cate vad mai bine ma faceam sef la IPJ Gorj ...
VALCEANU
03 Mar 2012

Domnule militian Caragea, plecati singur sau il chemam pe Miron Cosma sa termine ce a inceput? Un om mai spagar si mai infect nu am vazut in viata mea.
GREBLA
03 Mar 2012

Domnilor, felicitari presei centrale si celor care, in sfarsit s-au aplecat asupra faradelegilor savarsite de Caragea. Ca sa fiti mult mai informati luati legatuta cu cei care au coloana vertebrala din acest inspectorat si nu mai au nimic de pierdut ca sa detalieze sutele de conflicte avute cu acest individ care intotdeuna numai el are dreptate. In acest sens pot fi contactati Cms Fratilescu, fost adjunct care nu era de acord sa puna sefii de post dupa interesele lui Caragea si ale firmei adiministrata de tatal lui, Popa Silviu fost sef la Politia Turceni care a fost schimbat pentru ca nu a vrut sa colecteze banii ceruti de inspectorul sef de la Complexul Energetic Turceni si istorisirile ar putea contnua daca cineva ar fi interesat sa faca lumina in ce il priveste pe Caragea. Cele mai multe conflicte pe care Caragea le-a avut, dintre liderii de sindicat, este Globasu, care pentru ca afla toate faradelegile acestuia de la membrii sai de sindicat si avea curajul sa ridice vocea totdeauna nu a fost inclus in cercul de prieteni de Caragea, incercand in mai multe randuri sa se razbune pe acesta. Acestia cred ca asteapta sa fie contactati pentru ca stiu destule si sunt oameni cu verticalitate si pot sa probese ceea ce stiu.
LIVIU
03 Mar 2012

Daca s-ar vrea sa se faca lumina in acest caz ar trebuii suspendat caragea si apoi sa se faca investigatii de catre corpul de control al ministrului. Astfel toti politistii din subordinea acestuia ar putea sa spuna ce stiu fara frica de a fi persecutati de acest abject reprezentant al militienilor.
VOINESCU I
03 Mar 2012

e disperat baronul de aceea plinge pe la usa primarului filip la rovinari,la firiza cu hanul domnesc sa l ajute sa l tina in functie.de asemenea se roaga de graure de la turceni ca acesta sa i aranjeje cu unul din baietii destepti ca pinalti,primarul de la piatra neamt sa i faca intrarea la noul ministru sa l tina in functie.e disperat ca functia e pe primul loc,ciolanul ce aduce banii
DANIEL
03 Mar 2012

se plinge peste tot si se roaga ca milogul sa nu l schimbe.la toate usile p d l iste si la toti oamenii de afaceri se plinge sa intervina sa l tina in functie.asta si pe ta su ar omori sa nu l schimbe.aleargapeste tot cu geanta cu bani sa ajunga la ministrul cel nou si peste tot.a facut numai rau si se va duce peste 3 zile
IONUT
03 Mar 2012

felicitari celor ce au avut taria si curajul sa se adreseze conducerii m a i. in frunte cu dl tirbina cera a dat startul.deasemenea rusine mare celor ce i au executat orbeste toate dispozitiile aberante si abuzive si care trebuie sa plateasca deasemnea ca filip,stochean,teteanu sau morie.ar fi bine sa se duca si ei cu caragea ca vor tine doliu dupa el
UN POLITIST
03 Mar 2012

nu l plingeti pe caragea ca acum ca s au scumpit ouule se umple de bani de la ferma de gaini de la prejba,ploduce gainaru la oua si le vinde fara acte in piata mica.are asta șa bani de va cumpara pe toti.numai amicul sau nicolae sarcina cit i a dat pt partid.a strins bestia la bani de nu aveti idee
CHARLIE
03 Mar 2012

Asa cum a spus Gagarin un pas mic pentru om, unul mare pentru omenire asa este si cu acest articol publicat de domnul Razvan Durlan, care trebuie felicitat si admirat cu adevarat pentru ca a avut singe in instalatii sa abordeze acest subiect tratat tabu de un numar de 16 ziare din Gorj, doar jurnalistii de la alte doua ziare din arealul judetului prezentand subiecte reale cu privire la activitatea profesionala si extraprofesionala a acestui odios personaj. Tot ce ati mentionat in articol si toate comentariile aparute sunt la obiect, prezinta in amanunt toate abuzurile trecute elegant cu vederea de conducerea MAI si IGP, iar stimabilii procurori de la Parchetul Curtii de Apel Craiova emit la greu NUP-uri impotriva retardatului, oare de ce, pe cand politistii amarastenii sunt executati la greu de institutiile mentionate. Ce nu a fost amintit pana acum, este un alt eveniment de genul SF si anume ca tembelul a obtinut in 14 ani un numar de 6 grade de ofiter, un lucru iesit din comun, deoarece nu a anihilat retele de crima organizata, nu a prins ucigasi feroce sau alti infractori extrem de periculosi. Ura viscerala care il stapaneste spune extrem de multe despre caracterul acestui personaj, promovarile si tolerarea comportamentului acestuia exprima sprijinul de care beneficiaza, in niciun caz pe moca, iar teroarea pe care o propaga se exercita si asupra altor institutii de unde se pot obtine usor relatii despre stilul execrabil de manager. Prin continuarea verificarilor pe care le faceti, stimate domn ziarist veti prezenta cu adevarat starea de spirit care domneste si preocuparile reale ale individului demascand toata abureala pe care a creat-o si mitul de mare politist pe care il afiseaza si logic ar fi sa fie luate si masuri impotriva individului.
UNUL DINTRE FINI
03 Mar 2012

.....Imi e rusine ca am asa nas!
NAE
04 Mar 2012

bun comentariu charlie.asa e domnule razvan acest articol al dvs e un mare pas pt omenirea din gorj.din pacate fenomenul este f complex iar caragea aici la gj este un cancer,o boala grea ce a provocat mari suferinte de care nu mai spera nimeni ca va scapa,dar ma gindesc ca toti ce au suferit daca aprind duminica macar cite o luminare la biserica si tot se alege praful de acest infractor.va rog sa veniti aici la tg jiu sa aprofundati ca veti avea ce scrie sa vada si conducerea i g p r si m a i ce au putut tine aici.
UN POLITIST
04 Mar 2012

sincer va spun ca daca nu vor face ceva cu acest individ cei de la m a i va face dreptate vre un politist si l va inpusca pe acest nemernic.va spun cu mina pe inima ca asta e realitatea.oameni buni situatia aici chiar e f grava nu e gluma.daca nu va fi luat de aici il va ucide careva ca politistii mai au si pistoale si cam le poarta le ei si la serviciu
TOT UN POLITIST
04 Mar 2012

DAR CARAGEA ASTA A MAI CLONAT CITIVA CA EL PE AICI PE CARE II CONTROLEAZA CA PE NISTE MARIONETE SI CARE ACUMA PLING CA NU MAI AU DE UNDE SUGE,FILIP CORNEL,CRAC,MORIE,STOCHEAN,FETEANU.CE VOR SUGE SARACII PE VOOTOR OARE.......
RUSET
04 Mar 2012

si fi su lui caragea e la fel oameni buni.cere bani la toti prin oras si uita sa i dea.nu i mai dati bani ca l schimba pe ta su curind si ramineti fara ei.ar fi bine ca nici nicolae sarcina sa nu i mai dea bani ci sa astepte sa i tina pt urmatorul sef al i p j.
ALT POLITIST
04 Mar 2012

nici jumatate din abuzuri nu au fost dezvaluite de cei de la controlul mai dar dupa 6 martie cind il cor schimba se vor gasii mult mai multe si se va duce la puscarie.eu zic sa planifican o petrecere de 8 martie sa sarbatorim dezrobirea de sub acest tiran.cei devotati lui caragea stau la priveghiul acestuia fiind condusi cu devotament de dl cms.sef doctor filip cornel ciinele de rasa,corcitura,cel mai devotat care a incercat sa l copieze
MARIAN
04 Mar 2012

eu cred ca alt lingau,slugoi si pupincurist va conduce funerariile lui caragea.feteanu ala de la sir e un slugoi mult mai devotat si l a intrecut pe dl doctor filip cornel.saracii de ei acesti pupincuristi ce o fii in sufletul lor si se vor inghesui sa pupe defunctul pe frunte
GOGU
04 Mar 2012

Seful IPJ Gorj exercita presiuni complexe de natură psihică cu scopul de a sădi neîncrederea între subordonaţi şi de a anihila respectul profesional si uman reciproc, acesta ghidându-se după vestitul slogan ,, dezbină şi stăpâneşte!”. Rusine ca in fruntea unei astfel de institutii se afla un asemenea specimen care pupa'n fund pe toti cei care sunt mai sus decat el si calca'n picioare pe toti cei de sub el!
LIVIU
04 Mar 2012

saptamina asta pine pe 8 martie asteptam sa se duca la puscarie desi saracul numai citi bani a strins saptamina asta si a alergat cu ei plingind pe la usile mai marilor pdl ca dorin filip,firiza si graure de la turceni.cite abuzuri se vor descoperi ulterior ca oamenii tot nu vorbesc de terorizati ce sunt si speriati
JAN
04 Mar 2012

dar cu cei ce au luat bani multi de la acest tiran,cei din conducerea igpr si mai ca sa i acopere abuzurile evidente ce faceti domnilor.vila lui popescu seful control intern din igpr,afacerile intermediate lui muntean lucian adjunct al igpr cu mobila in complexul turceni,caruia caragea i se adreseaza cu ,,lucica,,,afecerile sefului s i f gj ionescu de sute de miliarde in complexul turceni prin societati ca elsimida.caragea a privatizat i p j gj confundind o cu societatea lui,a lui ta su de 80 ani,care are de platit la stat peste 2 miliarde.DAR GATA PINA AICI S A TERMINAT SI AU FOST LASI POLITISTII CA S AU LASAT INCALECATI SI DONIMATI DE ACEST BARON.felicitari celor ce s au adresat catre m a i si rusine celor ce nu i au sprijinit
VOINESCU I
04 Mar 2012

cred ca mi sa clatina si mie scaunul dar macar am pensia in buzunar si poate mai ramin interimar ceva timp sa mai string ceva cascaval.sper sa l schimbe si pe amicul copaci de la d g a ca tot l atinut pe caragea in brate.
ALIAS
05 Mar 2012

Si, ma rog frumos, care sunt cele doua ziare din Gorj care fac dezvaluiri? Eu nu stiu decat unul(GorjNews)... Pe de alta parte, sunteti constienti ca demiterea asta la 8 martie e o cacialma servita subordonatilor de insusi Salvador? Ultima pastila aruncata, de genul asteia, a fost acum 2 ani... va aduceti aminte cand se zvonea ca va pleca la Dolj? unii au facut chefuri pe tema asta, apoi fiind trecuti pe lista neagra de insusi "imparat" :)) Caragea va pleca de la IPJ Gorj atunci cand cei care il tin in brate la Bucuresti isi vor lua mainile de pe el... Adica, niciodata!
NISPE POLITISTI
06 Mar 2012

domnilor de la bucuresti,i g p r si m a i ar fi bine sa faceti ceva sa evitati niste tragedii si sa luati baronul asta de aici de la gorj ca il vom inpusca cit de curind,sigur ii vor trage oamenii un glont in cap.evitati niste tragedii ca la bucuresti ca starea e f f tensionata si a atins punctul critic cind lumea nu il mai suporta si se vor petrece niste tragedii
POLITIST
09 Mar 2012

Fratilor..se pare ca ordinul de demitere a fost semnat de ministrul berca..nenorocitul e disperat acum ..tot raul pe care l-a facut si provocat subalternilor ,s-a intors impotriva lui .D-zeu nu doarme ..domnule ziarist continuati dezvaluirile..preluati din ziarul gorj exclusiv ultimul articol cu pol. ce a fost fortat sa demisioneze si vedeti ca mai sant astfel de cazuri la ipj gorj. radescu gheorghe,ofiterul dan adrian si altii ..acestia pot vorbi intrucat i-a fortat sa plece.
POLITIST
14 Mar 2012

Se pare ca dupa toate eforturile depuse de politistii cu sange in instalatie tot nu se vad rezultatele. Prin oras circula barfa ca prostul are pregatita suma de 300000 euro pentru a nu fi demis. Speram totusi ca cei din conducerea MAI sa discearna corect si sa fie de acord cu propunerea celor din corpul de control, aceea de demitere a infractorului caragea. Daca acest individ parvenit si cu grave tilburari de comportament nu va fi demis nici de aceasta data inseamna ca toti acei politisti care au avut curajul sa se prezinte la corpul de control pentru a arata abuzurile acestuia vor fi abuzati in continuare. Deja o parte dintre acestia vor sa plece de la IPJ Gorj si nu cred ca trebuie sa plece politisti care au o anumita pregatire si un coeficient de inteligenta net superior lui Caragea. Am rugamintea sa mai cereti un punct de vedere la MAI pentru a vedea ce se mai intampla cu acest individ, deoarece toti politistii din Gorj cred ca odata cu trecerea timpului sansele acestuia de a fi demis scad. Daca tot ati inceput cu aceste dezvaluiri despre acest parvenit in functia de inspector sef la Gorj ar trebui sa continuati, astfel s-ar putea crede ca ati fost compromisi de individ.
IONUT
15 Mar 2012

vom scapa de bestie caci vizita de azi nu mai are loc si s a declansat cercetarea prealabila a nemernicului cit si sesizarea parchetului referitor la abuzurile acestuia
CHARLIE
15 Mar 2012

Sper sa ai dreptate ionut si sa se intample asa ceva deoarece abuzurile acestui personaj sunt nenumarate. Problema se pune daca ministrul Berca vine ca sa il ridice in slavi cum au facut cei dinainte sau sa fie executat. Dar gasca care il sprijina va face tot posibilul sa ramana in continuare la conducere iar sluga lui cir face vizite fara numar la mama ministrului pentru sprijin. Toate controalele de pana acum l-au scos erou, nu au vazut absolut nimic iar cele prezentate de politisti corecti care traiesc din salariu si nu sunt implicati in tot felul de combinatii nu au fost deloc luate in seama.
POLITIST
16 Mar 2012

va fi demis fratilor ..berca pentru acest motiv vine in gorj ..vrea sa dea exemplu cu acest bolnav psihic cocotat intr-o functie cu gentile de bani ..trebuie sa se intample acest lucru pentru ca altfel va ramane sa lucreze singur in judet ..e chestie de ore ..corpul de control a facut propunerea de schimbare din functie pentru abuzurile nesfarsite pe care le-a comis de-a lungul timpului,propunere ce a fost avizata si de sindicatele din politie si de cnp..se pare ca berca ezita sau vrea sa aiba convingerea clara ca cele savarsite de acest sclerozat care se comporta precum ceausescu in ultimile sale ore,sant reale .. asteptam demiterea..dle ziarist continuati ce ati inceput ..sute de politisti din gorj va sustin..
POLITIST
20 Mar 2012

din cauza acestui om multi politisti s-au imbolnavit,imi pare rau ca nu suntem uniti,ar trebui sa iesim in fata ipj macar 30 politisti si pe loc ar fi schimbat. Cinste lui Tarbina,Fratilescu,Posea,Tatomir,Craciun,fostului inspector Todea,Deaconu,Chitiba, Voinescu,Ungureanu,fratilor Bordea,Mitrache,Burciu,Stanila si altii,care s-au luptat cu acest om,rusine celorlalti. Domnul Ministru trebuie sa-l schimbe altfel se va intimpla o tragedie,tot semnalam aceste aspecte nimeni nu ne aude. A facut o femeie onorabila de la contabilitate sa urineze pe ea de frica,nu cred ca si-ar dori ca cineva sa se comporte asa cu familia sa. Va raspunde penal dupa ce va fi destituit.Va rugam sa continuati cu articolele sunteti printre singurele sperante care ne-au mai ramas.O sa continui nu pot sa va spun mai multe ca ar realiza cine sunt si mi-ar face mult rau atat mie cat si familiei mele. Imi iubesc prea mult familia ca altfel ....
MARIUS POLITIST
20 Mar 2012

sa fim uniti fratilor si sa iesim macar 25 de oameni sa protestam sau sa i tragem o bataie.sau sa plecam sa ramina el aici cu pupincuristii lui ca filip,crac,fetanu,negrea.va fi demis desi stie toata lumea ca a dat bani lui ruset care se zbate sa l tina pe functie,ca si primarul filip de la rovinari
TOT POLITIST
21 Mar 2012

daca ne va sprijini cineva si ne va organiza ne vom stringe mai multi de 50 dar sa mai asteptam citeva zile ca are zilele numarate.bestia tot umbla pe la toti liderii p d l si se roaga de ei sa l mai tina si se pare ca i ar fi dat lui ruset 100 000 euro sa l mai tina.dar se va duce la puscarie curind.
JAN
22 Mar 2012

haideti sa dovedim ca suntem politisti sa iesim in fata inspectoratului sa dam jos prostia din fruntea ipj. Sanatatea este cel mai de pret dar primit de la Dumnezeu ,de ce trebuie sa ne-o ia acest dement. Domnule Chitiba va asteptam cu drag sa fiti in fruntea noastra,pentru ca suferiti la fel de mult ca noi.
VESNIC POLITIST
22 Mar 2012

avem sindicate in politie? Toti presedintii de sindicat au fost avansati la exceptional ,nu pot musca mana stapanului. Trebuie sa ne facem dreptate singuri. Astazi a venit alt control de la Bucuresti pt fam.Leustean,poate vor constata ca acest caragea a promovat doar prostia si il vor destitui.
POLITIST
23 Mar 2012

din cei 800 de politisti de la ipj gorj garantez ca 799 cer demisia imparatului, are acest caragea cel mai mare stil de a jigni omul si de a se lega de tot neamul omului,nu are scrupule,e orbit de putere. DEMISIA
POLITIST
23 Mar 2012

sa l inpscam pe nemernic.foarte multi gindim asta si ala care o va face va fi considerat erou.oricum ar trebui sa se duca la puscarie nu doar sa fie schimbat ecest infractor
POLITIST
23 Mar 2012

caragea are zilele numarate mai ales ca azi sa dispus inceperea urmaririii penale in doua dosare penale in care este cercetat la curtea de apel craiova cu toate interventiile acestuia.din cele 7 dosare aflate in lucru s a inceput in 2 doasare si sa ne adresam ministerului sa il suspende.sunt de acord ca sa iesim in strada s aprotestam pt demnitatea noastra
ALT POLITIST
23 Mar 2012

si parca vad ca iasa in fata la ipj marele insp sef ne baga in sal ne face capul mare dupa care cercetare prealabila si mutare la mama naiba ori te face de plici singur,ca are experienta pe multi i a facut sa plece
ALT POLITIST
23 Mar 2012

E timpul sa va uitati in oglinda dle caragea..ce vedeti..acum uitati-va in urma ..ce se vede ..cu ce v-ati ales ...ura ,dusmanie,tensiune ...pentru ce cheltuiti atatia bani cu ramanerea in functie ...santeti un om al trecutului ..mergeti la jandarmi sau la comunitari..oricum nu a-ti prins un hot in toata cariera ..dar cate cercetari prealabile...ce satisfactie.. hotii trebuie tratati astfel ..cu rautate,cu dorinta de dreptate cu sete de a razolva speta si a afla adevarul ..dta tratezi politisti cu ura ,cu santaj ,cu abuz ,etc. in rest numai de bine
TOT POLITIST
24 Mar 2012

viorele e groasa! pune sacii in caruta si tai o! o sa fie pacat ca ti ai facut o singur,pai ia amintesteti ce diplomat era nicolescu,si ce badaran esti tu! Se vede diferenta unor diplome muncite si al unora luate peste noapte!
POLITIST
24 Mar 2012

VIORELE,nici nu stii cat de mic incepi sa fii!!!
ALT POLITIST
24 Mar 2012

mic dar la puscarie va fii curind acest individ.este cel mai bun colector de bani proveniti di evaziune si din care da mai departe pt a se mentine in functie.este bagat in toate afacerile tari jin judet in special din minerit si din transporturi banii fiind strinsi de bunul sau amic bunaiasu.deasemenea primeste multi bani de la nicolae sarcina vamuindu l si pe acesta de multi multi bani.deasemenea il pupa in find si pe primarul de la rovinari dorin filip care il ajuta sa se tina in finctie dind multi bani secretarului de stat capra de la m a i.ajutorul sau seful de la s i f cms sef ionescu,un alt tablagiu administrator al s c elsimida a facut zeci de miliarde din contractele ce le a avut cu complexul turceni fiind buni prieteni cu directorul graure.nu stim de ce serviciile speciale,s r i,d g i pi sau d g a nu isi fac treaba cind toate aceste aspecte sunt de notorietate in judet.domnule ministru faceti ceva cu acest grup infractional ca nu se mai poate,au saracit tara si judetul acest infractor de caragea.dati cu el afara ca il vor impusca oamenii si va fi mai rau ca in cazul vladan
POLITIST
24 Mar 2012

haideti fratilor sa dam afara bestia,nu va mai fie teama si haideti sa ne unim sa l invatam minte pe tablagiu sa stie sa se poarte cu oamenii de acum incolo.cinste oamenilor care nu s au lasat calcati in picioare de parvenit ca tirbina,fratilescu,popa etc si rusine celor ce i au executat dispozitiile abuzive si au fost slugile acestuia ca lilip cornel,feteanu,morie,ionete,crac,muscalau si negrea,sa se duca ........si ei dupa taticul lor caragea
POLITIST
24 Mar 2012

eu nu cred ca o sa pice, cred ca a intins antenele deja peste tot ca sa nu pice. o sa vedem!
POLITIST
24 Mar 2012

ba o sa pice frate ca multe nenorociri a facut acest nemernic si pe linga el vor mai pica si altii ca el care l au papat mereu in fund.nu trebuie sa ne lasam si sa luptam in continuare.are zilele numarate si se va duce la puscarie unde ii este locul
UN CETATEAN
25 Mar 2012

faceti ceva cu acest infractor de caragea.calitatea sa este de a colecta banii de la afaceristi si a i da mai departe sa se mentina in functie caci este bolnav de putere.domnilor afaceristi in special domnule sarcina nicolae nu i mai dati bani acestui tilhar ca sunteti ca si el.nu i scapa nici o afacere din gorj din care sa nu si ia partea acest recidivist.
ION
25 Mar 2012

afara cu tiranul si la puscarie unde ii este locul
UN OM
25 Mar 2012

treziti va domnilor de la minister,daca tot vreti sa faceti ordine sa incepeti cu acest infractoe de caragea ca a saracit judetul,el si cu acociatul sau sarcina nicolae cu care s a asociat in yoate afacerile au furat tot ce se mai putea fura,padurile,sorturile tot
POLITIST
26 Mar 2012

viorele ..graure s-a dus ..ce faci acum ai ramas singur ..pierzi complexul energetic ..bani de unde mai colectezi ..du-te unde vezi cu ochii ...o sa uitam ca ai existat printre noi...a fost cea mai neagra perioada a politiei din gorj ,cu un tembel ca tine la conducere ...vezi cum scapi de puscarie baiatule..
POLITIST
26 Mar 2012

Ce are prefectul cu tine viorele ...se spune ca a propus schimbarea ta .. se spune ca si berca e de acord ..nu o sa te planga nici nevasta ta ..fii demn si demisioneaza ..cu asta ii faci praf pe toti ..si asa iti plac tie surprizele ..sper sa nu faci infarct cand vei auzi ca ai fost demis...sau va trbui sa vina fetanu cu mascatii si sa-ti spuna ..adio taticule .. iesi ...
TOT POLITIST
26 Mar 2012

nu l plinge de bani ca este bagat in toate afacerile din gorj.dacorex ul cu toate masinile se dezvolta pe zii ce trece cu contracte de miliarde la banul puublic,isi ia partea de la toti transportatorii prin bunaiasu,de la s c succes isi ia partea periodic,de curind a luat un contract de 12 miliarde de igienizare a barajului hidroconstructia de la vadeni si cum s au scumpit ouale cistiga bani din ele ca le vinde fara acte la piata mica.si multe multe alte afaceri ce la stiu multi dar s ri,s i p i si d g a dorm ca le e frica.in complexul turceni e bagat pina in git copilul lui ionescu seful s i f,patron al s c elsimida s rl ce ere lucrari de zeci de miliarde ca doar e seful politiei economice.
POLITIST
27 Mar 2012

afara cu invinuitul caragea caci este invinuit pentru abuz in serviciu si purtare abuziva de catre parchetul curtii de apel.nu cred ca mai exista un inspector sef cercatat in 7 dosare penale.plingeri ale subalternilor si invinuit pentru astfel de infractiuni.deasemenea este cercetat prealabil de catre corpul de control al m a i pentru numeroase abuzuri si magarii facute.sa se duca ........
POLITIST
27 Mar 2012

e oficial prietenul tau graure s-a dus viorele ..tu cand vei fi demis ..ar fi mai bine pentru tine acum, cand sant apele mai tulburi ..functia asta a fost o palarie prea mare pentru un spagar ca tine..ti-a adus numai ura si dusmani ..de ce oare ..din cauza comportamentului tau..gandeste-te ca oamenii pe care -i cercetezi prealabil te-au propulsat acolo unde esti si tot ei te tin in functie ,cu munca lor ..tu esti decorativ..nu ai prins un hot in toata cariera..in schimb te pricepi la a santaja oameni la a-i termina psihic ..esti diabolic ,dar d-zeu nu-ti ajuta
ION
27 Mar 2012

caragea e sprijinit de liderul p d l din judet senatorul ruset care de curind a pierdut 6 miliarde la ruleta la bucuresti.caragea si cu directorul complexului energetic turceni graure i au trimis repede 5 miliarde sa si acopere datoria,de aceea se zbate ruset sa l tina in functie pe caragea.despre acestea a mai indraznit sa scrie si presa locala dar a renuntat ca urmnare a presiunilor
ION
27 Mar 2012

caragea e sprijinit de senatorul ruset care de curind a pierdut 6 miliarde la ruleta la bucuresti.caragea si cu directorul complexului energetic turceni i graure au trimis repede 5 miliarde sa si acopere datoria,de aceea se zbate ruset sa l tina in functie pe caragea.
MARIAAN
28 Mar 2012

ruset il sustine pe caragea ca atunci cind senatorul a pierdut la ruleta 6 miliarde caragea si graure de la turceni i au dus repede 5 miliarde,bani strinsi din afacerile patronilor din gorj,bani din evaziuni etc
DE LA IPJ
28 Mar 2012

cand pica stimati colegi,ca daca nu pica pana in alegeri pa puiu ca nu mai pica. In doua dosare la craiova s a dispus inceperea urmaririi penale,ar trebui macar suspendat dar vad ca nimic. Cand pica stie careva ca sa mi iau liber?
POLITIST
28 Mar 2012

cand pica sa mi iau liber? Va multumesc
ION
28 Mar 2012

nu s a finalizat controlul m a i la directia control intern la i g p r la amicul popescu care i a acoperit lui caragea toate magariile.asta va fii sfirsitul si lui popescu,de la caragea i se va trage
POLITIST
29 Mar 2012

cand pica sa mi iau liber?
POLITIST
29 Mar 2012

asa a picat si nea Mischie... Cine credea vreodata ca pica nea Mischie si uite ca a picat,dar Viorele tu esti mic copil pe langa el,tu ai multe polite de platit,o sa le tragi cu varf si indesat.... O sa vezi........O sa plangi.....O sa ragreti.....dar o sa fie pre tarziu,ce dam aia primim
POLITIST
29 Mar 2012

cand pica fratilor ca sa mi pun liber.? Stie careva? Sa l vad in civilie tot asa zmeu o sa fie.......!
POLITIST
29 Mar 2012

domnilor de la minister faceti ceva cu acest tablagiu fara carte si scoala ca vor iesii oamenii in strada,si au pierdut speranta.sau nu va puteti lipsii de acest sponsor care tot colecteaza bani din judet si ii da sa se mentina in functie.
POLITIAT
05 Apr 2012

seful jandarmeriei a fost demis azi ..urmeaza caragea
OVIDIU
22 Apr 2012

nu stiu ce se intampla in ograda lui caragea dar avem cel mai linistit judet din tara si asta datorita lui...... in tg jiu nu mai sunt smecheri de mult, sunt toti cetateni ai acestui oras
POPAI
22 Apr 2012

Da de ce nu aveti tupeul de a vorbi in fata omului ce aveti de spus?
FOST POLITIST
13 Mai 2012

de ce faceti toate astea pe net. si nu aveti curajul sa-l infruntati in fata . este o gaina fricoasa daca ii aduci argumente si mai ales daca sunteti buni in ceeea ce faceti la locul de munca . este un copil care a fost probabil siderat de persoane pe care nu a putut sa le inteleaga, nu ca ar putea sa le inteleaga acum, dar daca voi puteti sa-l suportati este voia voastra name 59
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz