2020-04-04 13:58

BĂSESCU, despre cazul SORINA PINTEA: "Nu o văd în această ipostază, chiar dacă e pesedistă"

 |  20:23
BĂSESCU, despre cazul SORINA PINTEA: "Nu o văd în această ipostază, chiar dacă e pesedistă"

Traian Băsescu a comentat acţiunea DNA în cazul Sorinei Pintea, fostul ministru al Sănătăţii si declara ca nu o vede pe aceasta în ipostaza de a lua şpagă.

"Mi-e greu să o văd pe doamna Pintea ca pe un om care ia șpagă. Ba înțeleg că și-ar fi manifestat nemulțumirea că era prea mică spaga. Nu o văd în această ipostază, sincer, chiar dacă e pesedistă.

Cu denuntatorii ăștia m-am convins cât de mult rău pot să facă pentru a scăpa ei. Să nu vă aduc aminte dosarele de la Prahova, vedeţi achitările din dosarul lui Horia Georgescu. Aș fi prundent în ceea ce o privește pe doamna Pintea. Dacă ar fi fost vorba despre alt pesedist nu aș fi avut dubii", a declarat Băsescu la România TV.

"Dacă este vorba de înregistrări, trebuie multă atenţie. Pot fi corecte, pot fi incorecte. Avem în istoria recenta tot felul de dosare făcute pe înregistrari trunchiate", a mai precizat Băsescu, adăugând că nu înţelege de ce trebuie arestată preventiv o femeie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-02Parerea ta...

PETROV NEPRIHANITUL
01 Mar 2020

tot asa ne spuneai de MATA HARI de la plescoi....cine te mai baga in seama vreodata e cel mai prost din curtea scolii
REFLEX
01 Mar 2020

La El stilul e reflex condiționat ca la câinele lui Petrov când vede parul...
CORBUL
02 Mar 2020

Dosarul Flota a fost un scandal de corupție . Au fost implicate 80 de persoane, inclusiv Traian Băsescu. Nu avem deloc încredere in vorbele tovarășului Traian Băsescu
HAZNA
02 Mar 2020

Hai sictir pe turceste . Adica dute in mata pe unde ai iesit , javra ordinara . Nici tiganca florareasa de Mata Hari de Plescoi nu a furat ?
LA PAS CU CORONA
02 Mar 2020

BEIJING • China ieri a raportat cea mai mare creștere zilnică a cazurilor de coronavirus începând cu 22 februarie. Un total de 573 de noi infecții au fost raportate sâmbătă, comparativ cu 427 de o zi mai devreme, potrivit Comisiei Naționale de Sănătate. Aproximativ 565 dintre acestea s-au aflat la Wuhan, unde focarul a apărut la sfârșitul anului trecut.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine