2020-04-05 17:04

Băsescu DEZVĂLUIE cum le-a lucrat KOVESI pe Elena Udrea și Alina Bica

 |  23:10
Băsescu DEZVĂLUIE cum le-a lucrat KOVESI pe Elena Udrea și Alina Bica

Elena Udrea, Laura Codruța Kovesi și Alina Bica au multe în comun. Propulsate de Traian Băsescu, cele 3 femei au deținut, de-a lungul timpului, puterea în România. Singura care se menține este șefa DNA. A reușit ca pe celelalte două să le bage după gratii, iar condamnările la închisoare au început să curgă.

Traian Băsescu face o dezvlăuire despre Kovesi, după ce Elena Udrea, cel mai fidel om al său, a primit 6 ani de închisoare, în primă instanță, în dosarul Gala Bute. Fostul președinte spune că șefa DNA s-a implicat decisiv în dosarele lui Udrea și Bica. A semnat rechizitoriul, deși nu ea trebuia să o facă.

”Laura Codruța Kovesi a semnat rechizitoriul Elenei Udrea. De regulă, șeful de secție semnează rechizitoriul. Nu e o dileală feminină. Ea nu a suportat-o nici pe Elena Udrea, nici pe Alina Bica. Aceasta nu a fost desemnată cu acordul SRI, iar Udrea îmi dădea informații politice.”, a spus Traian Băsescu la România TV.

Elena Udrea a anunțat și ce decizie va lua Tudorel Toader în urma analizei făcută la DNA și Parchetul General.

”Nu ştiu dacă domnul ministru va mai avea curaj să ia vreo decizie, mâine, împotriva doamnei Kovesi. Mai important e dacă mai avem Constituţie, mai avem stat de drept sau dacă ieşim în stradă pentru Kovesi. Eu nu accept să merg la pușcărie pe minciuni.

Domnu judecător Şelaru a fost promovat cu ajutorul lui Florian Coldea. Aveau nevoie de oameni care să facă ce dictează sistemul. Bica nu era omul lor.

Kovesi a închis dosarul revoluţiei în înţelegere cu PSD pentru a fi susţinută la CSM pentru a fi numită procuror general. Sistemul mă bagă la puşcărie.”, a adăugat Udrea, citata de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-03-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine