2020-02-18 03:33

Băsescu, DEZVĂLUIRI de ultimă oră: ”Dragnea trebuia să facă ani grei de PUȘCĂRIE. Am eu PROBE”

 |  21:52
Băsescu, DEZVĂLUIRI de ultimă oră: ”Dragnea trebuia să facă ani grei de PUȘCĂRIE. Am eu PROBE”

Fostul președinte, Traian Băsescu este de părere că liderul PSD, Liviu Dragnea ar fi trebuit să facă ani grei de pușcărie în Dosarul Referendumul dar că a beneficit de clemență din partea Laurei Kovesi pe care o acuză că ar fi scos probele procurorilor din dosarul care a ajuns pe masa judecătorilor.

”Dragnea nu a vrut niciodata sa dea gratiere si amnistia, el e cu Coldea, cu Kovesi, el e comandat cu suspendare, sunt probe ca s-au furat voturi, procurorii nu au pus tot in dosar, a avut un tratament preferential, el tb sa ia ani grei de puscarie, Dragnea a fost menajat de Kovesi.

Pai si nu ati facut nimic? Nu ma interesa sa intre oamenii in puscarie. La ce imi folosea ca eu terminam mandatul. Daca dosarul era corect, am eu probele din cateva sectii de votare, va dau eu probele, erau sute de sefi de sectii de votare care ar fi trebuiau sa intre in puscarie, aia trebuiau scuturati sa spuna tot” a dezvăluit Traian Băsescu, luni seara, la TVR 1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-17Parerea ta...

ANONIM
17 Sep 2018

Ia zi base chiorul ,cine vorbeste despre puscarie Tu meriti inchisoare pe viata
TRADATORI DE TARA
17 Sep 2018

PULITICA , ESTE O MARE CURVA . BAI BANDITULE TU AI PUS CUCUVEAUA IN FRUNTE
ANONIM
18 Sep 2018

Cum ați opina despre faptul că Traian Băsescu nu s-a conformat deciziei CCR care îl obligă să se prezinte în fața comisiilor parlamentare dacă este convocat la comisiile parlamentare, fiind și parlamentar ?
ANONIM
18 Sep 2018

Ați zice că Traian Băsescu a comis un abuz, îndeosebi ca membru al parlamentului, și a perturbat activitatea parlamentului din funcția de parlamentar pe care o ocupă, nerăspunzând solicitării comisiei parlamentare la care a fost convocat , așa cum CCR a stabilit obligativitatea în spețele unor astfel de solicitări de la comisiile parlamentare ?
MIKIM
18 Sep 2018

Dar tu rahatule, cati ani de puscarie trebuie sa faci?
VAPORESCU
18 Sep 2018

Iata cum, banditul chioroman si marele mafiot al rrromanicii, beseanul neamului, minte cum vorbeste si uita ca ARE LOCUL REZERVAT LA OCNA ! in fundul puscariei, acolo sa te duci, incepand chiar de azi, blestematule !
PORTOCALA MECANICA SI SUCCESUR
19 Sep 2018

Doamne fereste ce tara mai avem si noi in care dispare flota maritima a României iar autorul acuza adversarul politic ca a dus lumea sa voteze la referendum . Apoi Dragnea primeste mai multi ani de puscarie pentru asta decât prietenul Cocos pentru delapidarea dovedita a sute de milioane euro. Daca ai un pedigri olandez cred ca te imunizeaza la răspundere indiferent ce ai face , pe când un taran român plătește si pentru bunele intenții.
ANONIM
20 Sep 2018

Cum ați comenta despre faptul că afirmă public despre faptul că deține probe despre infracțiuni , de pe vremea când era pe a Cotroceni, probe care nu au fost puse la dispoziția instituțiilor cu atribuții de a ancheta ?
VETA
22 Sep 2018

astia sunteti voi,ROMINI>????Sunteti oi nu oameni--num,ai ca oile nu au nicio vina ca nu pot vorbi insa voi ---aveti in frunte un magar care va face sa va luati unii dupa altii si sa jigniti fara masura, URIT !!! RUSINE????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine