2019-11-15 00:25

Băsescu, SCANDAL incredibil cu un celebru jurnalist: ”Panaramă mică”, ”Ești BOLNAV și LAȘ”

 |  18:03
Băsescu, SCANDAL incredibil cu un celebru jurnalist: ”Panaramă mică”, ”Ești BOLNAV și LAȘ”

Fostul președinte, Traian Băsescu a intrat într-un schimb de replici cu totul incredibile cu celebrul jurnalist România TV, Victor Ciutacu. Motivul supărării lui Băsescu este neextrădarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya.

”Lui Victoraş, cu milă ...Simbriaşul puşcăriaşului Voiculescu şi mai nou al lui Sebastian Ghiţă, pe numele lui Victor Ciutacu se revoltă că am militat pentru neextrădarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya.Măi panaramă mică, ştii care este deosebirea între tine şi jurnalistul turc ?Tu faci jurnalism pe bani grei înghiţindu-i precum un tonomat ca să-ţi cânţi partitura seară de seară, pe când amărâtul ăsta de jurnalist turc face jurnalism pe riscul lui şi fără bani primiţi de la moguli.Asta-i realitatea măi Victoraş (să ştii că nu-ţi spun javră ordinară plătită să cânte pe muzica stăpânilor).PS – Victoraş, tu care le ştii pe toate chiar nu ştii din ce bani te-a plătit puşcăriaşul Voiculescu ?” scria Traian Băsescu  pe pagina sa de Facebook. 

Atacul lui Traian Băsescu nu a rămas fără replică din partea jurnalistului Victor Ciutacu:

”Omul e bolnav. Nici revoltă nu mai poate produce. Și își dă singur calde. Că reci i-au mai rămas doar cuburile de gheață și transpirația de pe șira spinării. Dacă s-a spart în ancheta FBI Blonda Supremă în Costa Rica, riscă să ajungă unde trebuia să-l trimită Dosarul Flota. La bătrânețe, ar fi încununarea supremă a vieții lui. După ce și-a băgat juma de familie în pușcărie, iar pe ailaltă în dosare penale, mai are să se ducă și să se predea. Dar n-o s-o facă niciodată. Pentru că e laș. A fost o viață întreagă. N-o să se schimbe când l-au lăsat balamalele.

Acum se miră că-i întoarce toată lumea spatele. L-au făcut Coldea și Kovesi ca pe puii de rață, a ajuns Tomac să-i dea afară din partid favorita perenă, se face de baftă prin oraș pe la nunți, botezuri și cumetrii. S-a umilit singur în ancheta procurorilor declarând că s-a lăudat la șpriț în fața lui Ghiță cum l-a luat din complet pe judecătorul Mustață. În mod normal, ar trebui să-l ignor. Da-mi face plăcere să-l arăt în toată goliciunea lui hidoasă. Îmi lipsea meciul ăsta. L-am purtat cu el când era mare și tare. E ultimul din țara asta care să poată avea o părere de luat în seamă pe tema democrației, a drepturilor și libertăților cetățenești. E autorul monstruos al mizeriei securistice din justiție. Dar rămâne același oportunist. A prins un subiect cu lipici la public, s-a tras repede în selfie.

P.S. Nea Trăiane, tataie, nu te mai ajută fizicul să ieși la bătaie. Psihicul te-a trădat de când lumea. Ești un neg pe obrazul poporului ăsta. Păcat că nu se îndură nimeni să cauterizeze locul.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-06Parerea ta...

ANONIM
06 Dec 2018

In timp ce un slugoi ca ciutacu vorbeste seara de seara doar analfabetilor functionali si bosorogilor cu Parkinson , Traian Basescu va ramine in istorie ca fost presedinte al Romaniei timp de 10 ani cu bune si rele. Ciutacu sluvoi remunerat de voiculescu din hotiile CRESCEND SI ICE DUNAREA. IAR BASESCU IN MANUALUL DE ISTORIE. ASTA-J DIFERENTA. RESTUL E CAN-CAN PENTRU GUNOAIELE MAFIEI PSD. c
ANONIM
06 Dec 2018

Bai pocitanie chioara ,te mai doare negul?
ANONIM
07 Dec 2018

Dar cand ii face ciutacului audienta la emisiuni este bun basaul ?
ANONIM
09 Dec 2018

Opinați că Ciutacu și Badea ar trebui amendați de CNA pentru gesturile obscene făcute în spațiul public ?
ULTIMUL ANONIM
09 Dec 2018

Bai scolioza ce te crezi bai raraitule pitigaiat Ofaci pe interesantul prostane
@ANONIM
12 Dec 2018

ACEST CIUTACU ESTE UN BOU IMENS . PLATIT DIN BANII SECURITATII ( CA SI GIDEA SI BADEA ) , BANI FURATI DE SOBOLANUL HOT VOICULESCU , INCEARCA SA DEA LECTII UNUI OM MULT MAI DESTEPT SI MAI INFORMAT CA EI . ZI HAZNAUA 3 SI TRAGE APA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray