2020-04-08 09:55

Băsescu la Dorneşti: SPP-ul, daţi presa din faţa mea, vreau să văd militarii VEZI FILM

 |  17:31
Băsescu la Dorneşti: SPP-ul, daţi presa din faţa mea, vreau să văd militarii VEZI FILM

PreşedinteleTraian Băsescu, aflat, luni, în localitatea suceveană Dorneşti, a cerutofiţerilor SPP să îi înlăture pe jurnalişti din faţa sa, astfel încât să îipoată vedea pe militarii care lucrează la podul de pontoane, după ce un ziaristl-a întrebat de ce s-a supărat pe sinistraţii din Săuceşti.

Preşedintele,care a ajuns, luni la prânz, la Dorneşti însoţit de ministrul Gabriel Oprea, afost întrebat de un jurnalist de ce s-a supărat pe sinistraţii din Săuceşti, cuo zi în urmă, şi a răspuns: "Mă pot supăra pe oricine".

Lainsistenţele reporterului, şeful statului a cerut ofiţerilor SPP să îlîndepărteze pe acesta: "Luaţi-l pe domnul reporter din faţa mea, nurăspund la provocări".

Ulterior,preşedintele a solicitat ofiţerilor SPP îndepărtarea tuturor jurnaliştilor:" Vreau să văd militarii. SPP-ul, daţi presa din faţa mea, că pe ei îi totvăd".

La oratransmiterii acestei ştiri, Băsescu se afla pe malul celălalt al râuluiSuceava, unde a ajuns cu o barcă a armatei, pentru a vedea modul în care esteinstalat podul de pontoane, ca soluţie provizorie până la refacerea podului depe DN 17 A Siret-Rădăuţi, avariat în urma inundaţiilor.

PreşedinteleTraian Băsescu s-a aflat în localitatea băcăuană Săuceşti sâmbătă şi duminică,el reproşându-le localnicilor că mint.

"Numint doar miniştri, secretari de stat, ci mint şi oameni obişnuiţi. Amverificat şi pot să spun cu certitudine că la Săuceşti, până în prezent, nu afost alocat niciun ban pentru dig. Au fost daţi nişte bani comunei Prăjeşti,însă pentru a se face un canal colector care să preia apa Siretului", aafirmat Băsescu.

Şefulstatului a spus că acel canal nu s-a făcut pentru că oamenii nu au vrut să-şicedeze terenurile.

O femeie is-a plâns preşedintelui că primarul din comună a furat şi că nu mai areîncredere în acesta.

"Doamnă,nici eu nu am încredere în cei care mă mint. Dacă dumneavoastră, spectaculoasăcum sunteţi aici, nu suntem la televiziuni, nu suntem la Tatulici, la DanDiaconescu... Dacă spuneţi că s-au furat bani, minţiţi. Pentru că nu s-au datbani. Încetaţi să mai minţiţi în comună, pentru că nu vă luaţi după televiziunipentru că nu au interesul să sprijine administraţia. În rest, încetaţi săminţiţi. De ieri doar cu asta sunteţi în gură. Nu vă mai ascult pentru căminţiţi. Nu vă mai ascult. Care, cum, aveţi o variantă. Un ministru care măminte, îl dau afară, cer să fie dat afară. Eu vă spun ce se face. Se face digul.Eu promit că se face digul. O să fiu aici după ce încep lucrările. O să vindes", i-a spus preşedintele femeii din Săuceşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-12-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine