2019-08-17 17:55

Bătaie cu pumnii sub privirile lui MIHAI CHIRICĂ la Primăria Iaşi

 |  15:06
Bătaie cu pumnii sub privirile lui MIHAI CHIRICĂ la Primăria Iaşi

Nervi întinşi la maximum în Primăria Iaşi, condusă de Mihai Chirică, după ce doi funcţionari s-au luat la bătaie. Unul dintre ei a fost luat cu ambulanţa şi transportat la spital, suferind un traumatism cranio-facial, după ce a fost lovit cu pumnul de către un coleg. Comisia de Disciplină din instituție a fost convocată de urgenţă pentru a analiza incidentul şi a decide eventuale sancţiuni.

Potrivit unor surse din primărie, citate de news.ro, conflictul între cei doi funcţionari ar fi pornit după ce unul dintre aceştia nu ar fi imprimat la xerox un ordin de serviciu. Cei doi angajaţi ai Primăriei Iaşi, Valentin Mocanu şi Gabriel Ghergheşanu, lucrează la Biroul de Reglementare Transporturi Urbane. În urma unei discuţii în contradictoriu, Mocanu l-a lovit cu pumnul în faţă pe Ghergheşanu, fiind necesară intervenţia unui echipaj al Ambulanţei Iaşi.

"La faţa locului, a fost trimis un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru un bărbat de 60 de ani cu traumatism cranio-facial. După evaluare şi asistenţă medicală de urgenţă, a fost transportat la Spitalul de Neurochirugie”, a declarat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray