2020-08-14 18:03

BĂTAIE în toată regula în TELEORMAN între un primar liberal şi un consilier PSD

 |  20:35
BĂTAIE în toată regula în TELEORMAN între un primar liberal şi un consilier PSD

Primarul liberal din comuna Botoroaga este acuzat de unul dintre consilieri PSD că a vrut să-i scoată ochiul. La rândul lui, edilul susține că lucrurile stau exact invers, că el a fost lovit cel lovit de opozant. După încăierare, consilierul PSD este tratat acum la spitalul din Alexandria şi spune că va face plângere penală împotriva edilului în zilele următoare.

"Au venit consilierii lui din spate, m-au ținut de mâini, m-au imobilizat și când au simțit că este în siguranță s-a repezit cu ambele mâini să-mi scoată ochiul! A ieșit după mine pe hol, din sala de ședințe. M-a făcut infractor! Eu în viața mea n-am plătit o amendă! N-am fost anchetat niciodată”, spune pentru România TV Costel Dorobanţu, consilier local.

Mihail Cojocaru, primarul din Botoroaga, are însă o cu totul altă versiune a scandalului: "Am vrut să-i scot ochiul?! Am ieșit pe ușă din sala de ședințe, cea mare și pe hol era mai întuneric.  Direct, mi-a dat un pumn în plex! Vicele era în spate, și încă un consilier de la ALDE, i-au zis: ”Băi Costele!” El tot venea să mă-mpingă! Eram cu mapa aceasta în mână, cu ochelarii și cu telefonul în cealaltă! Mi-a dat pumnul acela și după aceea m-a împins spre balustradă. Noroc că l-au tras băieții ăștia că altfel mă arunca peste balustradă! Bineînțeles că l-am împins și eu! Probabil în momentul ăla, când l-am împins, l-oi fi atins la ochi! Avea ochelari! I-or fi intrat ochelarii...asta nu mai știu! Să nu mai vină băut la ședință! Pentru că mirosea a băutură! Tot continuu...”Lasă, că vezi tu după aia! Las, că te...” N-a zis că ”te omor”...”că te...” și-mi arăta la gât! Că s-a dus aseară cu Salvarea...Și eu am fost aseară la spital! Eram mult mai umflat, am stat cu gheață!".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-03Parerea ta...

CIUMA ROSIE PORCINA
02 Feb 2019

vrem sa vedem in direct o bataie ca in parlamentul koreean....yuhuuuuu...bovinele rosii se bat ..primitivii maimutele retardate
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz