2019-11-18 01:27

Becali: Îi mulţumesc SRI că m-a oprit la AEROPORT, eu nu mă mai întorceam în România

 |  14:24
Becali: Îi mulţumesc SRI că m-a oprit la AEROPORT, eu nu mă mai întorceam în România

Gigi Becali a povestit cum a fost oprit la graniță, când a vrut să plece, cu o zi înainte de a fi condamnat. Afaceristul a declarat că ar vrea să-i mulțumească procurorului care a dispus oprirea sa la aeroport întrucât nu ar fi putut să trăiască în altă țară.

„Pe mine m-au oprit la graniță, când mergeam la rugăciune. M-au oprit la aeroport în seara aia, a doua zi m-au condamnat. Cu alte cuvinte, SRI știa că trebuie să fiu condamnat, au atenționat Înalta Curte, mi-au inventat un dosar, m-au chemat m-au oprit și de 6 ani n-am dat nicio declarație. Deci a fost o invenție", a precizat Becali.

Gigi Becali a mărturisit că nu avea intenția de a se mai întoarce în țară, dacă nu era oprit în acea zi la aeroport: „De ce să mă întorc, să fac pușcărie degeaba? Omul când știe că e vinovat, zice că merge și-și face pedeapsa, dar când e nevinovat, omul nu mai vine. Eu nu mai veneam".

„Eu am vrut să-l cunosc pe procurorul ăla care m-a oprit la aeroport, să-i zic sărut mâna că n-am plecat, că-mi distrugeam viața și în altă țară nu pot trăi. Dacă ar fi acum, după experiența pe care o am, și dacă fac 5 ani nu rămân în străinătate. Fac pușcăria, stau 5 ani și rămân în țara mea. Nu pot trăi în străinătate!".

Gigi Becali a mai povestit că a vrut să se mute cu familia în Grecia, fiind extrem de revoltat de nedreptatea care i s-a făcut, dar și-a dat seama că nu poate trăi în altă țară:

„Când eram în temniță, și nevasta și fetele spuneau că nu vor să mai stea în țara asta. Am zis că plecăm. Apoi, am mers în Grecia să ne mutăm acolo, țară ortodoxă. M-am dus în Grecia, am colindat două zile, apoi am făcut un exercițiu de imaginație, dacă pot trăi aici. Apoi am urcat în avion și când am aterizat în România am pupat pământul. Am zis că niciodată n-o să mai am gândul să plec din țara mea. Le mulțumesc SRI-ului și procurorului că m-a oprit la aeroport, că eu nu mai veneam", a punctat Gigi Becali.

„Eu, Giovanni și cu Victor am făcut pușcărie cât pentru toată corupția din România! Și pentru fugari și pentru tot jaful din România. Eu n-am făcut mult, dar au făcut Victor și Giovanni pușcărie pentru tot ce s-a furat în România. Familia mea e vinovată pentru tot ce s-a întâmplat în România. Facem noi toată pușcăria!", a mai spus omul de afaceri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-16Parerea ta...

ILIE DE LA SCULăRIE
17 Apr 2018

Zîsă cucu ! Victima a pactizat cu călăul , și va deveni la rîndul său călău.!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray