2019-05-26 00:43


Becali, OFERTĂ ȘOC pentru Liviu Dragnea: ”Îți dau eu 10 milioane de euro, dar du-te, lasă-ne”

 |  17:54
Becali, OFERTĂ ȘOC pentru Liviu Dragnea: ”Îți dau eu 10 milioane de euro, dar du-te, lasă-ne”

Omul de afaceri Gigi Becali se declară sătul de modul în care Liviu Dragnea conduce PSD și țara prin oamenii săi, mai ales prin cei de la Teleorman. Supărat pe faptul că Dragnea ”distruge țara”, în stilu-i caracteristic, Becali scoate pe masă și o ofertă surpriză: e dispus să-i dea liderului PSD 10 milioane de euro pentru a pleca în Brazilia.

”Eu vreau ca Dragnea sa ia banii toti sa plece in Brazilia sa fie fericit o mie de ani, dar sa nu mai distruga tara mea ca am si eu copii si, pe calea pe care duce el tara, vor suferi si nepotii mei.

Dam si gratierea, scapa si lumea de acolo, scapa si Dragnea, scapi, ma, Dragnea, ma, dar lasa-ne, nu adu toate femeile teleormanence sa ne conduca pe noi ca ai distrus tot , asta vreau eu: pleaca! Ia-ti toti banii, iti mai dau si eu 2-3 milioane, du-te in Brazilia daca nu iti ajunge, dar lasa tara in pace!

Uite, as da acum pe loc 10 milioane sa scap de Dragnea, 10 milioane as da pentru tara mea sa scapam tara de Dragnea” a declarat Gigi Becali pentru B1tv.

Video- minutul 17


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-16

GALERIE MEDIA


TAGURI: becali, oferta, dragnea, psd, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
16 Sep 2018

Tu mai lioarba nebuna ,maihahalera nesimtita ,tu dai sfaturi unor oameni normali Du te la spital ma javra hoata si bolnava Tu nu poti sa te compari cu DLDRAGNEA deoarece esti un puscarias hot si nebun
ANONIM
16 Sep 2018

PRAFU SA ALEAGA DE L SI MATROANELE CURVE . A DISTRUS SI DEZBINAT TARA . SA FIE BLESTEMAT ALA CARE LA FACUT
CIUMA ROSIE PORCINA
16 Sep 2018

astia trebuie adunati toti intr-un autobuz si dusi la Jilava
ANONIM
16 Sep 2018

Nea Gigi Becali ,o astfel de atitudine către alegătorii PSD ?
UDREA
16 Sep 2018

Nu pleaca in nicio Brazilia, are bilet dus Jilava .
AI BELITO BELINI
16 Sep 2018

ARE PE SOCRASU , PASNIC LA RAHOVA - ALEXANDRIA . ARE PILE 15 000 DE ABSOLVENTI ACADEMIA BOMBONICA ALEXANDRIA . IAR EA A LUCRAT SI PROBATA DE GIGOLO GHITA
@ANONIM 1 CRETIN
17 Sep 2018

Bai gunoiule tu il faci pe cioban puscarias , dar porkaru draknea nu-i tot analfabet si puscariasi ? Oligofrenule pupai in kur pe amândoi ca sunt lichele ca si tine sustinator al ciumei rosii si penal garantat ca si ei.
PUTEREA STOP CENZURA.
17 Sep 2018

Nu mai cenzurati mesaje care contin 100% adevar despre mafia psd-alde-udmr. Nu v-ati satturat de comunism. PUTEREA AI ACELEASI PRACTICI CA INAINTE DE '89.
ANONIM
22 Noi 2018

Comunism ????!!!!!bai putoare ,stii ce e comunismul bai scarba drogata
Random imageUltimele stiri


STARBAG