2019-12-06 05:53

Bercea Mondial: Sacii cu bani ajungeau la preşedintele Traian Băsescu

 |  09:28
Bercea Mondial: Sacii cu bani ajungeau la preşedintele Traian Băsescu

Anghel Sandu, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, a declarat joi, înainte de a intra în sala de judecată că "sacii cu bani" pe care susţine că i-a dat lui Mircea Băsescu ajungeau, de fapt, la preşedintele Traian Băsescu.

Fiind întrebat pentru cine erau sacii cu bani, Bercea Mondial a spus că pentru şeful statului, Traian Băsescu. "Pentru Băsescu. Pentru Traian, nu pentru Mircea. Ce, el nu ştie?", a spus Bercea Mondial.

Curtea de Apel Piteşti judecă joi contestaţia depusă de interlopul Bercea Mondial la măsurile magistraţilor în dosarul în care este acuzat că a încercat să mituiască un gardian de la Penitenciarul Colibaşi.

Bercea Mondial a fost adus şi marţi în faţa instanţei. Interlopul a afirmat, când a fost dat jos din dubă, că este „un şantaj al lui Băsescu”.

"Ăsta-i un şantaj al lui Băsescu să nu fac denunţul, sacii de euro care mergeau în port la Constanţa. Mi-a astupat gura cu scandalul ăsta", a precizat Bercea Mondial.

Curtea de Apel Piteşti a admis marţi amânarea judecării contestaţiilor formulate de Bercea Mondial, şi fiica sa, Izaura Anghel, faţă de măsurile preventive dispuse de Tribunalul Argeş în dosarul mituirii unui agent de la Penitenciarul Colibaşi.

Pe 18 septembrie Tribunalul Argeş a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu în cazul Izaurei Anghel, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă şi dare de mită. Instanţa a admis, în acelaşi dosar, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş privind arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului Bercea Mondial, care deja execută o pedeapsă privativă de libertate în Penitenciarul Colibaşi.

Tribunalul Argeş a dispus în cazul Izaurei Anghel luarea măsurii arestului la domiciliul din oraşul Drăgăşani, judeţul Olt, pentru o perioadă de 30 de zile.

Sandu Anghel şi Izaura Anghel sunt acuzaţi că au încercat să mituiască un agent de la Penitenciarul Colibaşi, potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Sandu Anghel a fost condamnat definitiv de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 8 ani şi 9 luni închisoare pentru tentativa de omor calificat, după ce în 2011 şi-a înjunghiat unul dintre nepoţi, pe Ionuţ Anghel. El îşi execută pedeapsa în Penitenciarul Colibaşi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-25Parerea ta...

MEDELIN VOICU (GAROY SEMIACOPE
25 Sep 2014

DA DOMNE! DOMNU BERCEA EL MUNDIAL ÎI CEL MAI POTRIGHIT SA FIE PREȘĂDINTILI ROHMANCILOR! ÎI HARISMOS, TALENTAT ȘÎ PRICEPUT; ANDICĂTELIA ÎI CEL MAI REPREZENTATIV PT. ROHMANCI! (”REAȚI A DRACULU DĂ TALENTAȚI!”) SYKTYR, FLEGMELOR!
ION COHALM
25 Sep 2014

pentru a nu-i lasa sa infrluenteze justitia, caci au aceasta posibilitate din functiile pe care le detin. Numesc numai doi dintre cei ce trebuiau sa fie deja anchetati: Traian Basescu si Codruta Kovesi. Lucrurile sunt clare ca lumina zilei in privinta lor, dar toata lumea platita sa le vada a inchis ochii.
INCOGNITO
26 Sep 2014

Dar NU aveam, niciunul, niciun dubiu în privinţa destinaţiei finale a sacilor cu bani! Păi din ce să-şi fi deschis, Kiorul, conturi cu multe-multe zerouri şi din ce să-şi fi cumpărat toate cele angarale (inclusiv moşia de la Nana)? Securistul ăsta, ordinar (colaborator dovedit, deja, apropo, ce ar trebui să păţească cei de la C.N.S.A.S pt. faptul că AU MINŢIT când i-au dat verdict de necolaborare cu Secu?) A DECLARAT FALS că nu a fost, nici ofiţer, nici colaborator al Securităţii atunci când a candidat, de două ori. NU avea dreptul să fie, nici măcar 1 minut, Preşedintele României şi ar trebui să plătească pentru asta plus pentru tot RĂUL IMENS făcut ţării, în cei 10 ani: ani grei, de PUŞCĂRIE plus confiscarea averii şi decăderea din TOATEdrepturile pe care le-ar fi avut ca fost Preşedinte. BLESTEMAT SĂ FIE, cu tot neamul lui!!!
URDNAXELA
03 Oct 2014

Sunteti orbi, mai dragilor... Voi, ION COHALM si INCOGNITO.
WERNNER
07 Oct 2014

Urdnaxela,ce sa pretinzi de la niste cefalopode rosii? Singura solutie ptr.acesti untermensch(suboameni) este glontul,poate asa ar respira tara asta.Pacat ca nu se gasesc gloante la farmacie.
WERNNER
07 Oct 2014

minoritarul asta nesimtit si gras trebuia sa primeasca 20 de ani cel putin.Cu ce probe o sa vina in instanta,in legatura cu asa zisii saci de bani ptr.presedinte.Sper ca instanta sa-i adauge inca 5 ani ptr.marturie mincinoasa,in cazul inaripatei grase.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray