2020-03-29 04:07

BOMBĂ! Fiul Sorinei Pintea susține că senatorul PSD Liviu Pop este în spatele reținerii mamei sale

 |  13:46
BOMBĂ! Fiul Sorinei Pintea susține că senatorul PSD Liviu Pop este în spatele reținerii mamei sale

Fiul Sorinei Pintea susține că s-a întâlnit cu omul care a denunțat-o pe mama sa, iar aceasta i-a spus că întreaga afacere de luare de șpagă ar fi fost intermediată de senatorul PSD Liviu Pop.

Fiul Sorinei Pintea susține că Liviu Pop l-ar fi sunat să se vadă cu denunțătorul, potrivit stiripesurse.ro.

Ionut Pintea a explicat că denunțătorul mamei sale și-ar fi tranșat afacerea cu Liviu Pop, nu cu mama sa și că prin intermediul lui Pop i-ar fi trimis Sorinei Pintea bani din șpăgi despre care aceasta nu știa.

Marturia lui Ionuț Pintea despre flagrantul mamei sale, conform unei postari video pe pagina sa de Facebook:

„Nici eu nu știu prea multe în afară de ce se spune la televizor, dar voi face o mărturie. Este vorba despre ce mi s-a întâmplat astăzi. Dimineață am fost sunat de către senatorul PSD de Maramureș Liviu Marian Pop și m-a rugat să mă întâlnesc urgent cu cineva. Am coborât la mașină, m-am înregistrat deoarece nu știam cu cine mă întâlnesc și despre ce este vorba. (...) M-am întâlnit cu un domn mic de înălțime, cu părul grizonat, mi-a spus că urmează să se întâlnească cu Marius, finul primarului din Ulmeni. După alte 15 minute a venit la mine și mi-a spus că are niște informații care o pot ajuta pe mama: Știi că, de fapt, eu n-am mai spus despre ceilalți bani. L-am întrebat: Care ceilalți bani? Mi-a zis că a fost borba de alte patru tranșe de bani pe care el le-a făcut către Liviu Marian Pop. 40.000 de euro anul trecut și câte 5.000 de euro tot către Liviu Marian Pop. Bani care am înțeles că trebuiau să ajungă la mama mea. Zice că el e denunțătorul. Am rămas șocat când mi-a zis că el este Mihai Costea denunțătorul. Îmi zice că își cere scuze pentru ce s-a întâmplat, că n-a avut ce să facă, pentru că lui i-au făcut flagrant la București. Zice: Eu am fost firma subcontractoare și proprietarul firmei din București mi-a făcut flagrant când eu luam bani. L-am întrebat de ce a luat banii și mi-a spus: Trebuia să-i dau mai departe. Nu mi-a spus cui. După flagrant am fost cablat, urmărit, interceptat și n-am putut să anunț pe nimeni despre ce mi s-a întâmplat și să previn pe cineva. M-am speriat puțin, deoarece o întâlnire cu denunțătorul a doua zi după flagrant clar nu este benefică pentru nimeni. Am ales să plec de acolo. Asta este mărturia mea. Cred în justiție și sper că lucrurile se vor reglementa, pentru că mama mea a muncit mult prea mult, este bolnavă și nu merita nimic din toate astea.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-29Parerea ta...

CIUMA ROSIE
29 Feb 2020

stimati tovarasi si pretini am luat banii dar erau ai lui Osama bin Laden eu doar plimbam plicul pentru niste talibani ca mama e de la posta D-H-L
JAVRA
02 Mar 2020

Borfasu de fisu a fost condamnat la 6 ani inchisoare pentru vinzare de Droguri . Poate a luat si de la masa .. Cite jmenuri intre rude si partid mai sunt ? O simpla contabila lucratoare cu gura de la Cenaclu Flacara a lui Paunescu , conduce sanatatea si viata unui judet
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine