2019-08-20 05:09

„BOMBA SEXY” Andreea LAMBRU, numită de GRINDEANU secretar general adjunct al Guvernului. Vezi ce rol a jucat tânăra în scandalul „canapelei” din biroul lui Crin ANTONESCU

 |  22:49
„BOMBA SEXY” Andreea LAMBRU, numită de GRINDEANU secretar general adjunct al Guvernului. Vezi ce rol a jucat tânăra în scandalul „canapelei” din biroul lui Crin ANTONESCU

Premierul Sorin Grindeanu a numit-o, luni, pe Ioana-Andreea Lambru, în funcția de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat. Andreea Lambru este membru ALDE și ocupă pentru a doua oară acest post în ultimii ani, după ce, la sfârștiul lui 2012, propusă pe atunci de PNL, l-a înlocuit pe Dan Mihalache, actualul ambasador al României la Londra, în Guvernul Victor Ponta.

La vremea respectivă, numirea sa a iscat un adevărat scandal, ieșind la iveală mai multe informații despre cum a ajuns tânăra, pe atunci în vârstă de 27 ani, să avanseze atât de rapid în PNL și în politică. Concret era vorba despre un scandal sexual în la nivel înalt în PNL. Potrivit B1 TV, în PNL, Andreei Ioana Lambru i se spunea simplu: Oana. Era cunoscută mai degrabă pentru relaţiile intime şi scandalurile în care a fost implicată în partid, decât pentru iniţiativele politice. 

Numele ei apare în multiple scandaluri sexuale

Una dintre relaţii a fost cea cu Mihai Bălăşescu, decedat între timp, pe vremea când acesta era secretar general adjunct al PNL. Iar despre isprava dintre cei doi povestește chiar Bălăşescu, într-o înregistrare cu o altă iubită. De aici reiese cum era folosită canapeaua din biroul lui Crin Antonescu, președintele de atunci al partidului. Scandalul „canapelei” a făcut multă vâlvă în presă, care a difuzat o convorbire telefonică purtată între Mihai Bălăşescu și un membru PNL, în care liderul PNL recunoștea că a făcut sex cu Andreea Lambru chiar pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu. După acest scandal, Mihai Bălășescu a fost nevoit să plece din PNL. Potrivit site-ului B1 TV, în 2012, publicația Gorj Domino scria că persoane foarte apropiate secretarului executiv adjunct al PNL, Mihai Bălăşescu, susţin că relaţia dintre el şi Andreea Lambru s-a terminat brusc, într-o dimineaţă, prin luna martie, când acesta l-a găsit pe Dian Popescu, în apartamentul pe care îl împărţea cu tânăra de 25 de ani. Scandalul a ieșit la iveală la scurt timpă după ce Dian Popescu fusese numit şef al filialei liberale din Târgu Jiu. În 2014, presa tabloidă a sugerat că Andreea Lambru ar fi avut o relație și cu Liviu Dragnea, acualul președinte al PSD.

Șefa de cabinet a fostului lider liberal Radu STROE

Andreea Lambru s-a născut la 12 Aprilie 1985. În 2008 a absolvit Universitatea Româno-Americană, Facultatea de Economie Generală.

În perioada 2006-2007, a fost referent la Administrarea domeniului public şi privat Sector 4, Bucureşti, iar apoi, până în 2009, a fost project manager la Prospero, Bucureşti.

Din 2009 până în 2011 a fost director de cabinet al secretarului general al PNL, care la acea vreme era Radu Stroe, iar în mai 2011 a devenit secretar general adjunct al Partidului Naţional Liberal.

În 2013, Andreea Lambru a fost numită în Consiliul de Supraveghere al AVAS (Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului), actuala AAAS (Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-30Parerea ta...

GROZA
31 Ian 2017

Sunteti invidiosi.
CLARA
31 Ian 2017

o alta parasuta, au bagat marfa proaspata pt guvern si parlament.Dar de ce sa o plateasca romanii, sa-si plateasca singuri parasutele, nu sa le numeasca in furnctii platatie de noi
CONSTANTIN
01 Feb 2017

CAZATURA ASTA CARE CAUTA PICSURILE PE SUB BIROURILE SEFILOR PNL , VA AJUNGE IN CURAND O TRASEISTA CU CONDICUTA!
CINEVA TREBUIE SA PRODUCA !!!
01 Feb 2017

Daca fura toti, nu mai ramane nimic, nu ?? Cineva trebuie sa si produca ....!!! -)) Pana s-or infunda toate orificiile...
RADU VASILE
23 Mai 2019

De ce sa p[lateasca ''insotitoarele'' din bani proprii? Mai bine le platesc din bani publici! Sexul face legea!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray