2019-12-15 18:16

BOMBA ZILEI! Radu Mazăre cere azil POLITIC în Madagascar

 |  13:39
BOMBA ZILEI! Radu Mazăre cere azil POLITIC în Madagascar

Radu Mazăre cere azil politic în Madagascar. Avocatul său a depus în faţa judecătoilor certificatul prin care solicită să rămână în ţara africană. În sala de judecată a avut loc chiar şi un schimb de replici între judecători şi avocat. Magistraţii au vrut să vadă cum se simte Radu Mazăre.

Radu Mazăre este acuzat de procurorii anticorupţie că a luat mită 175.000 de euro de la Avraham Morgenstern - reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinţe sociale "Henri Coandă" - pentru a o ajuta pe aceasta să câştige licitaţia şi pentru a mări, ulterior, valoarea contractului. Şi fratele primarului Constanţei, senatorul PSD Alexandru Mazăre, este cercetat în acest dosar pentru luare de mită, după ce ar fi primit, şi el, bani în contextul favorizării firmei care a construit campusul de locuinţe sociale "Henri Coandă".

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a declarat, referitor la afacerile făcute cu fraţii Mazăre, că a finanţat alături de aceştia 30 de hectare de plajă în Brazilia, dar şi construcţia resortului din Madagascar, precizând că Radu Mazăre a clacat psihic când procurorii i-au tot deschis dosare.

"Am făcut afaceri cu Radu Mazare de la Revoluţie (...) La un moment dat, fraţii Mazăre au fost în Brazilia, au fost în Madagascar, mi-au făcut propuneri de investiţii. Pe unele nu le-am acceptat, pe două le-am acceptat. Am finanţat 30 de hectare de plajă în Brazilia, proprietatea mea, am acceptat achiziţia şi construcţia respectivului proiect, resortul în Madagascar, în ambele datorită faptului că ei le-au identificat şi se ocupă de managementul proprietăţilor. Au un mic procent, acte notariale făcute acum 7-10 ani-15 ani în afara ţării, pe care nu le falsifică niciodată", a declarat Elan Schwartzenberg, la B1 Tv.

Omul de afaceri a spus că el este proprietarul terenului din Madagascar.

"Eu am trimis în contul fraţilor Mazăre 175.000 de euro în diverse tranşe şi sume, care nu au nicio legătură cu bani primiţi de la Avi Morgenstern. Eu în viaţa mea nu am primit 175.000 euro de la Avi pe care i-am trimis lui Mazăre sau fraţilor lui. Nu, eu în decursul lui 2011, am primit mult mai mulţi bani, am primit poate peste un milion de euro de la Avi pentru diverse servicii, iar fraţilor Mazăre le-am dat bani în cu totul alte condiţii pentru finanţarea resortului din Madagascar. Nu am dat bani niciodată pentru complexul social (...). Sunt proprietarul terenului din Madagascar, da. Radu Mazăre a clacat psihic. Numai nişte nebuni fac zeci de dosare unui om", a completat Schwartzenberg.

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a plecat în Madagascar, unde a cerut azil politic. Aflat sub control judiciar, fostul edil a părăsit România în prima zi de Crăciun, el plecând cu o cursă aeriană care a avut destinaţia Paris, îmbarcându-se pe Aeroportul „Henri Coandă” din Bucureşti. Radu Mazăre a plecat din România pe data de 25 decembrie 2017, la ora 13.00, au afirmat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Într-o scrisoare transmisă prin avocaţii săi, Radu Mazăre şi-a motivat plecarea prin faptul că este ţinta statului paralel şi nu va beneficia în ţară de o justiţie independentă, motiv pentru care cere azil politic în Madagascar. Mazăre susţine că va reveni doar când va exista o justiţie reală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-10Parerea ta...

RENDES LACI
10 Mai 2018

Bravo-s națiune, dar pe Constantinescu când îl iei la tine. Vezi că mai sunt câțiva prieteni de-ai tăi ce vor în Madagascar.
LEVST.
10 Mai 2018

in curand se va trcece la islam, va deveni imam si nici dumnezeu nu mai poate sa-l aduca in tara, imopriva vointei lui alah...iar daca tot va reveni, va fi in fruntea unei cete uriase de spahii, vin sa pedepseasca 'statul parallel"...
NINEL
10 Mai 2018

Ce bine este in Romania. Furi o gaina intri in puscarie. Furi milioane poti sa mergi in MADAGASCAR, cu sprijinul judecatorilor si procurorilor "IMPARTIALI". Ei respecta drepturile si libertatile celor care sunt la putere...HALAL JUSTITIE...PACAT MARE PACAT ..CREDEAM CA AVEM UN STAT DE DREPT ...ACUM INTELEG CE FEL DE STAT AVEM ...CINE POATE OASE ROADE SI MERGE IN MADAGASCAR, SERBIA, ETC. DACA FURAI O GAINA ERAI IN PUSCARIE SI NU PUTEAI PLECA .
@NINEL
11 Mai 2018

ASTA E JUSTITIA IN ROMANIA , PE CARE SI EU M-A CAC DE MULT TIMP .
ANONIM
11 Mai 2018

Propun sa furam cat mai mult si sa plecam. In Costa Rica, Madagascar, Serbia etc. Justitia ne va ajuta si asa facem dreptate in Romania. Pacat ....mare pacat.. Furi ceva marunt si intri in puscarie ...Furi milioane si nu patesti nimic...FLOTA ...NU ESTE NIMIC...NU PATESTI NIMIC...NU ESTI VINOVAT S-A PRESCRIS...BRAVO D-le BASESCU POTI SA FURI IN CONTINUARE ...MERGI IN MADAGASCAR ...NU VEI PATI NIMIC
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray