2019-10-22 10:03

BOUREANU a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de ULTRAJ. Ce urmează acum pentru fostul deputat

 |  02:23
BOUREANU a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de ULTRAJ. Ce urmează acum pentru fostul deputat

Fostul deputat Cristian Boureanu, implicat într-un incident cu un echipaj de la Poliţia Rutieră, a fost reţinut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, sub acuzaţia de ultraj, urmând să fie dus la instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

Cristian Boureanu a fost audiat timp de peste opt ore, în prezenţa unui procuror, la sediul Brigăzii Rutiere din Capitală, iar la ora 00.30 pe numele acestuia a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru ultraj, au declarat, pentru News.ro, surse judiciare.

Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti a transmis un comunicat de presă în care arată că procurorii au dispus începerea acţiunii penale împotriva lui Cristian Boureanu pentru infracţiunea de ultraj, pe numele acestuia fiind emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Procurorii menţionează în referatul cu propunerea de arestare a lui Boureanu că vineri, în jurul orei 01:30, maşina în care fostul deputat se afla ca pasager, pe locul din dreapta-faţă, a fost oprită în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe bulevardul Aviatorilor, în zona restaurantului Pescăruş.

Potrivit procurorilor, Cristian Boureanu "s-a manifestat violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 7-8 zile de ingrijiri medicale".

Cristian Boureanu a fost dus la audieri vineri, în jurul orei 16.00, după ce a fost externat de la Spitalul "Floreasca" din Capitală, unde a fost dus în noaptea de joi spre vineri, având un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de sinus maxilar, afirmau surse medicale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-10

GALERIE MEDIA

boureanuParerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray