2020-07-09 05:45

București: bărbat reţinut după ce a HĂRȚUIT SEXUAL două femei, pe stradă

 |  10:22
București: bărbat reţinut după ce a HĂRȚUIT SEXUAL două femei, pe stradă

Un bărbat din Capitală a fost reţinut după ce a făcut gesturi indecente în faţa unei femei, dându-şi pantalonii jos şi mimând actul sexual. Bărbatul a mai făcut un gest asemănător în aceeaşi zi cu o altă femeie şi, potrivit poliţiştilor, era cercetat, fiind prins în iulie 2017 în timp ce săvârşea acte de exhibiţionism. Incidentele au avut loc pe stradă, în Sectorul 3.

Potrivit Poliţiei Capitalei, o femeie de 34 de ani a depus plângere după ce sâmbătă, în jurul orei 16.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 3, un bărbat necunoscut a venit din spate, şi-a dat pantalonii jos şi a mimat un act sexual. Bărbatul a fost prins în scurt timp de poliţişti şi dus la audieri.

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că bărbatul de 27 de ani a făcut acelaşi lucru cu o altă femeie, în vârstă de 51 de ani, în aceeaşi zi, în jurul orei 15.30. Femeia a depus plângere cu privire la cele întâmplate, potrivit News.ro.

Bărbatul era deja cercetat, fiind prins în iulie 2017 de agenţii de siguranţă publică ai Secţiei 23 în timp ce săvârşea acte de exhibiţionism pe o stradă din Sectorul 3.

Bărbatul este acum cercetat pentru trei infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri şi urmează să fie dus în instanţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-08Parerea ta...

~'C'~
08 Ian 2018

...Nimic iesit din comun ! Adica anormal ! Omul sarmanu' de el simtea nevoia ca toti oamenii normali sa si-o traga cu una dintre damele acelea..Iar cele doua doamne se pare-ca, corespundeau preferintelor sale de tip feminin~E'...Deci nimic anormal sau iesit din comun_..Ghinionul sau dar si All nostru al tuturor nu in ultimul rind este acela ca Romania dar si alt tari orrodoxe in general se opune in draci si cu vehementa legalizarii caselor de prostitutie si prin urmare unii barbati in special nu mai rezista tentatilor trupesti dupa cum ne zice parintele_( care la rindul sau si El o comite dar mai pe ascuns si fara sa il vada multimile cele credinciose-tare !!_)_si o comite din nou_!!...Bine ca nu le-a trintit la pamint in spatele blocului si printre masinile parcate si sa le violeze acolo pe loc_...Ca atunci chiar era de rau pt. el !..Si deci cine poarta vina pt. astfel de abateri de la codul moralei dar si al bunelor mainere ??..Raspunsul il stim cu TOTII_si il strigam in ~COR~_......"~Statul via parlament et Biserica~"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz