2020-01-27 06:41

București: Daniel Piștea, adjunctul de la Brigada Rutieră București a fost arestat

 |  10:47
București: Daniel Piștea, adjunctul de la Brigada Rutieră București a fost arestat

Opt polițiști de la Secția 2 de Poliție din București au fost arestați de autorități, fiind acuzați de mușamalizarea unui accident în care a fost implicat unul dintre aceștia. Printre arestați se află chiar și adjunctul de la Brigada Rutieră București.

Judecătoria Sectorului 1 din București a admis cererea procurorilor pentru arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Daniel Piștea, adjunctul de la Brigada Rutieră București. Alături de acesta au mai fost arestați Ion Daniel Bocan, șeful Secției 2 Poliție, ofițerul Marius Maghiari și alți cinci polițiști (Mihăiţă Georgică Anghel, Ovidiu Gheorghe Sanfira, Marian Lupu Pasăre, Liviu Daniel Cânea şi Auraş Eugen Ţuţui).

Potrivit Mediafax, cei opt polițiști sunt anchetați în cazul mușamalizrii unui accident de poliție de care se face vinovat ofițerul de poliție Marius Maghiari. Acesta ar fi accident o femeie în timp ce se afla la volanul unei mașini, dar incidentul a fost mușamalizat de colegii săi ca un accident de muncă. Maghiari este acuzat de părăsirea locului accidentului și instigare la fals, în vreme ce colegii săi sunt acuzați de favorizarea infractorului și instigare la fals.

Poliția Capitalei a refuzat să comenteze arestarea celor opt polițiști.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-01Parerea ta...

- CHIOLHANELE URMATOARE
02 Aug 2015

Poate ii intreaba de PUZDREA si mausoleul lui ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine