2019-08-18 05:53

BUCUREȘTI: final fericit pentru un caz similar celui din Caracal. Fata a fost SALVATĂ!

 |  19:52
BUCUREȘTI: final fericit pentru un caz similar celui din Caracal. Fata a fost SALVATĂ!

Un caz asemănător cu cel din Caracal s-a petrecut, zilele trecute, și în București. De această dată însă deznodământul a fost unul fericit, fata care sunase la 112 pentru a spune că e ținută cu forța într-o casă și violată fiind salvată de polițiști.

Potrivit STIRIPESURSE.RO, vineri, chiar în ziua în care a ieșit la iveală tragedia de la Caracal, acolo unde mecanicul auto Gheorghe Dincă a ucis două fete, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, de o fată de 17 ani că este ținută cu forța într-o casă din zona Gării de Nord și obligată de un individ să întrețină relații sexuale cu anumite persoane.

Antonia le-a spus oamenilor legii că a ajuns la acel individ, în urmă cu trei zile, după ce a fost luată din localitatea Huedin.

În acest caz, dispeceratul Sistemului național de apeluri de urgență 112 a pus la dispoziția polițiștilor o imagine cu raza de acoperire din momentul în care fata a sunat.

Imediat, la nivelul Secției 3, trei echipe de judiciariști au plecat în teren, pentru a o căuta pe fată, în baza datelor furnizate de aceasta și a informațiilor de la dispecerat.

Nu a trecut mult timp și polițiștii au ajuns la o adresă de pe strada Mircea Vulcănescu, la o curte comună, în care se aflau nouă imobile.

Oamenii legii au intrat în toate casele și, în scurt timp, au găsit-o pe fată, dar și pe cel care o ținea captivă.

Atât Antonia, cât și presupusul răpitor au fost duși la poliție, iar cazul se află acum în cercetarea procurorilor DIICOT.

Nu așa au stat însă lucrurile și în cazul de la Caracal, acolo unde mecanicul auto Gheorghe Dincă a ucis două fete. Pe Alexandra, ultima sa victimă, polițiștii nu au mai putut să o salveze pentru că nu au fost lăsați de procuror să intre în casă până la ora șase dimineața, iar locația de unde a sunat Alexandra nu a putut fi stabilită nici de STS, nici de altă autoritatea a statului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-28Parerea ta...

LIVIU
02 Aug 2019

Cred ca stirea aceasta e falsa! Parca sunt prea multe coincidente, doar ca aici politia si StS apar ca fiind deosebit de eficiente.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Schimbarea la faţă Campioana Europei CSM Bucureşti a trăit extrem de periculos meciurile din grupele Ligii Campionilor. După un prim succes euforic cu Rostov-Don, bucureştencele au capotat inexplicabil în următoarele trei dispute, cu precădere în reprizele secunde, cu Midtjylland şi în ambele manşe cu Gyor, aducându-i la disperare pe şefii grupării din Capitală
13 Noi 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray