2020-08-05 14:31

UPDATE. Bucureşti: Reţea specializată în înşelăciune, destructurată

 |  08:36
UPDATE. Bucureşti: Reţea specializată în înşelăciune, destructurată

Polițiștii din Bucureşti pun în executare 19 mandate de aducere a unor persoane care fac parte dintr-un grup specializat în înșelăciuni, fals și uz de fals, au anunțat vineri, oficiali din Direcția Generală a Poliției Municipiului București.

UPDATE ora 9.20: În urma percheziţiilor au fost ridicaţi, în baza unor mandate de aducere, 19 angajaţi ai Casei de Ajutor Reciproc, unii dintre aceştia urmând să fie audiaţi la sediul Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 1, iar ceilalţi la Secţia 5 de Poliţie, au precizat sursele citate.

Potrivit anchetatorilor, cele 19 persoane ar fi împrumutat cu acte false diferite sume de bani, pe numele clienţilor Casei de Ajutor Reciproc, care are sediul în Sectorul 1 al Capitalei. Prejudiciul produs de aceştia a fost estimat la aproximativ patru milioane de lei.

În acest dosar se fac cercetări pentru înşelăciune, fals şi uz de fals, anchetatorii urmând să stabilească, la finalul audierilor, dacă în cazul suspecţilor vor fi luate măsuri preventive.

Prejudiciul estimat este de patru milioane euro, au precizat sursele citate, transmite Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-04-04Parerea ta...

BRAVO MAI BAIETI!
04 Apr 2014

Puneti seaua pe ei!
EIIII....
04 Apr 2014

se umple pana la refuz puscariile din Romania! Trebuiesc mai multe puscarii - asta-i concluzia! Iar acest lucru, trebuie sa dea de gandit sociologilor - pe cand un studiu? Nu sunt de vina numa'parintii, educatia, ci si neaplicarea legilor (care nu se facea pana mai deunazi) si, tinand cont ca PESTELE DE LA CAP SE-NPUTE, curatata toata clasa politica, fiindca are rol decizional (deocamdata!) si depolitizarea functiilor publice de conducere, mizand pe tehnocrati, nu pe borfasi donatori, numiti in functii si suportati - si de cei din partid (la care cotizeaza) si de alegatori (care nu stiu, habar nu au pe cine aleg, in ce ii baga...).
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz