2019-06-25 13:20

Bugetul de peste 15.000.000 de euro al CSM București, pe mâna unei triplete de pensionari MAI

 |  10:22
Bugetul de peste 15.000.000 de euro al CSM București, pe mâna unei triplete de pensionari MAI

Clubul Sportiv Municipal (CSM) București, finanțat și susținut de către Primăria Capitalei și Consiliul General al Municipiului București, a devenit în ultimii ani o Mecca pentru sportivii și antrenorii străini ca urmare a remunerațiile uriașe plătite din banii bucureștenilor.

Salariile lunare de 10.000 de euro pentru sportivi și antrenori a devenit ceva obișnuit la CSM București. Însă, după impunerea, anul trecut, a fostei altlete Gabriela Szabo ca director general al CSM București, clubul a devenit un refugiu atractiv pentru câțiva pensionari din Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Adică, un loc unde se trăiește foarte bine ca pensionar de lux, fără prea mare stres, dar pe bani publici.

  

CSM București, refugiul pensionarilor de lux din Ministerul de Interne

Imediat după ce a fost impusă în fruntea CSM București, Gabriela Szabo și-a tras doi consilieri pensionari de la MAI, dar unul a plecat după câteva săptămâni când a văzut cum merg lucrurile la acest club. În schimb, a rămas unul de care Gabriela Szabo ascultă ca de Dumnezeu. Este vorba de controversatul general pensionar Niculae Chesnoiu (FOTO), cel care a aterizat în sportul românesc la braț cu Elisabeta “Uță” Lipă, cea care a deschis cariera sportivă a chestorului pensionar pe linia Dinamo – MTS –COSR- CSM. El incasează acum lunar vreo 15.000 de lei ca pensie de la Ministerul de Interne, la care se mai adaugă incă 4.000 de lei de la Primăria Gabrielei Firea și 6.000 de lei pe lună în calitate de cenzor la filiala din România a Asociației Internaționale a Polițiștilor. Adică, nici mai mult, nici mai puțin, de 25.000 de lei, ceea ce reprezintă vreo 5.500 de euro pe lună. La oră actuală, însă, printre cele șase persoane care dețin funcții de conducere în cadrul CSM București condus de Gabriela Szabo se află încă doi pensionari de la MAI. Astfel, Nicoleta Cristina Bîrsan, care beneficiază de o pensie de la MAI de 10.500 de lei, este directorul economic al CSM București, iar Maria Flutur, cu o pensie de circa 9.000 de lei de la Interne, este șef Serviciu Economic la clubul finanțat din banii bucureștenilor. Practic, toți banii CSM București, adică peste 60 de milioane de lei, ceea ce reprezintă circa 15.000.000 de euro, sunt controlați de tripleta de pensionari de la Ministerul de Interne Chesnoiu-Bîrsan-Flutur. Pe lângă cei trei pensionari MAI, directorul general Gabriela Szabo a mai promovat în club și un fost subofițer dat afară din poliție pentru m ai multe „performanţe” profesionale  printre care şi pierderea câinelui polițist cu care patrula prin Rîmnicu Vâlcea. Fosta atletă l-a numit, în această vară, la şefia compartimentului „Handbal” pe Andrei Nicolae Luca, mai cunoscut ca soțul fostei  jucătoare  Lazăr-Luca, adică tocmai pe cel care a stins lumina la Oltchim Rm Vâlcea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-22Parerea ta...

ANONIM
22 Noi 2018

ACESTA ESTE MODUL DE OPERARE PRIN CARE IN RO SE FURA LEGAL, DAR IMORAL SI IN MOD CRIMINAL. Functiile de la CSM Bucuresti trebuie sa fie neplatite, onorifice si ocupate de catre voluntari sportivi nu de catre hoti.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray